Ревю на Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975

Ако искате да закупите прахосмукачка робот с отлични технически характеристики, то Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975 е един от най-добрите избори, които можете да направите. Тази прахосмукачка с моп използва няколко интелигентни технологии като Smart Aqua Force или Auto Boost за ефективно почистване на твърди повърхности и килими. Автономността до 225 минути, най-новото поколение технология за навигация и картографиране и отличната всмукателна мощност са други предимства на тази прахосмукачка, произведена от немската компания Rowenta.

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975

Виж цената за днес

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975: Характеристики, функции и технологии

Имате нужда от малко помощ с домакинската работа и все още не сте решили към кого да се обърнете? Е, прахосмукачката-робот Rowenta RR7975 може да бъде изключително ефективна помощ при почистването на дома, която предлага голяма гъвкавост и висока производителност. Но преди всичко ви предлагам да продължите да откривате най-важната информация за продукта, за да можете да формирате най-правилното мнение.

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975 е модел, който може да се използва както за сухо, така и за мокро почистване. С други думи, устройството може да се използва както като прахосмукачка, така и като моп. Тя има достатъчно мощен мотор, за да задържа ефективно почти всякакъв вид мръсотия по пода, докато технологията Smart Aqua Force осигурява интелигентно почистване на повърхности с регулируем воден поток според нуждите.

Роботът успява ефективно да картографира къщата, като създава своята карта, така че да оптимизира маршрута си и цялата дейност. В допълнение, благодарение на Wi-fi функцията и мобилното приложение, можете да персонализирате засмукването, да наименувате стаите, да регулирате смукателната мощност според стаите, можете да премахнете зони за достъп i можете да регулирате водния поток .

Освен това уредът може да бъде програмиран да почиства в определени дни от седмицата и през определени интервали от време, като има възможност за избор на метод на почистване. На вашия мобилен телефон ще можете да получавате известия в реално време относно активността на устройството, но и неговата поддръжка.

Когато е необходимо, можете да активирате режима на интензивно почистване или да регулирате водния поток според вашите нужди. Интелигентната система за автоматично усилване позволява откриване на типа под и автоматично регулиране на всмукателната мощност за възможно най-добро почистване на цялата къща.

Водният поток на мопа се контролира с помощта на електронен клапан, чрез приложението. Може да се адаптира в зависимост от помещението, в което влиза устройството, например на плочките в кухнята можете да го увеличите, а на паркета в хола да го намалите. Освен това можете също да следите нивото на водата в контейнера.

Rowenta X-Plorer Series 95 Animal RR7975 е оборудвана с три много полезни четки, а именно: турбо четката за животни за ежедневна употреба, прецизната турбо четка за грижи, която помага за премахване на по-дълги косми и турбо четка, която помага за премахването на много фини частици прах. Така се превръща в незаменим уред, особено за тези, които имат домашни любимци у дома.

Контейнерът за прах се отделя много лесно, за да се изпразни, като предлага капацитет от 0,5 литра. В същото време резервоарът за вода предлага капацитет от 220 мл, достатъчен да покрие цялата повърхност на къщата.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975: Мнение за продукта

Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975 е много успешен модел, който определено си заслужава всяка стотинка. Изсмуква мръсотия много добре, както от повърхността на твърди подове, така и от килими. Мобилното приложение е много лесно за използване, лесно успява да направи всички настройки, така че устройството да си върши работата максимално добре, да почиства ефективно килими и да измива твърди подови настилки.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo