Ревю на Rowenta RY8544WH

Rowenta RY8544WH

Прахосмукачката с пара Rowenta Clean & Steam Multi RY8544WH е един от последните модели на пазара, който обещава да промени начина, по който почистваме домовете си. Тя е снабдена с най-новите технологии за почистване и предлага множество функции. 

Rowenta RY8544WH

Виж цената за днес

Rowenta RY8544WH: Характеристики, функции и технологии

Устройството има мощност от 1700 W, което го прави много ефективно при почистване на прах и други замърсявания. Автономията на пара на тази прахосмукачка е до 30 минути, което гарантира продължителна работа и почистване на голяма площ. Настройката на еко/макс. пара позволява да се контролира количеството на използваната пара, за да се постигне максимална ефективност и икономия на енергия.

Rowenta RY8544WH е оборудвана с аксесоар за прозорци, който я прави идеален избор за почистване на стъклени повърхности и огледала. Контейнерът за прах е с капацитет от 0,5 литра, който позволява да се почисти голяма площ без нужда от честа смяна на торбата за прах. Контейнерът за вода има капацитет от 0,4 литра и е лесен за зареждане, като осигурява продължителна работа на устройството.

Уредът е оборудван с множество аксесоари, които го правят много гъвкав и удобен за употреба. С него можете да миете прозорци, да почиствате трудно достъпни места, фугите на плочките, текстила и много други.

Мултифункционалната парочистачка е много ефективна при почистване на всички видове настилки, тъй като едновременно почиства и мие с пара, което осигурява безупречни резултати и почистване в дълбочина за половината от обичайното време. За килими и пътеки можете да използвате ексклузивно проектирания аксесоар Ultra Glider, който позволява да почиствате и да освежавате килимите с пара с едно единствено движение.

С мощната пара, която уредът предлага, може да унищожите 99.9% от бактериите, като хигиенизирате дома си без нужда от препарати или химикали. Това е много важно за здравословното почистване на дома Ви, без алергени и с повече уважение към околната среда.

Технологията Cyclonic осигурява висока степен на разделяне на прах и въздух за по-добри резултати и по-дългосрочна ефективност на почистването. Това гарантира, че уредът ще бъде ефективен и при продължителна употреба.

Мултифункционалната парочистачка е снабдена с микрофибърни кърпи, които са много ефективни и устойчиви. Кърпите могат да бъдат използвани за почистване на твърди настилки и настилки от текстил, като могат да бъдат пране за повторна употреба.

Транспортирането и съхранението на мултифункционалната парочистачка е лесно благодарение на ергономичните дръжки и колела. Уредът може да бъде съхраняван лесно в позиция за съхранение, като е включена опция за навиване на кабела и подложка за съхранение.

Системата с антиваровикови касети предотвратява повреди поради натрупване на варовик и увеличава живота на уреда. Мултифункционалната парочистачка е лесна за употреба и има интуитивен контролен панел, цветни кодове, старт бутон, като може да бъде лесно стартирана и поддръжана.

Виж още: Най-добрите парочистачки

Rowenta RY8544WH: Мнение за продукта

След като разгледахме Rowenta RY8544WH, мога да кажа, че това е уникален продукт, който определено заслужава вниманието на потребителите. Той предлага много функции, които могат да улеснят ежедневието на всеки домакин. Ако търсите прахосмукачка, която да е ефективна и удобна за употреба, тогава Rowenta RY8544WH е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo