Ревю на Rowenta RY7557WH

Rowenta RY7557WH

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Парочистачка и прахосмукачка 2в1 Rowenta Clean&Steam RY7557WH с възможност за почистване на всякакъв вид замърсявания, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Rowenta RY7557WH

Виж цената за днес

Функции

2 in 1: Пране и прахосмукиране с едно движение – тази прахосмукачка е перфектна комбинация мужду вертикална прахосмукачка и моп за почистване с пара. С нея пестите време и усилия, като можете да комбинирате двата вида почистване само в един уред.

Ефективна прахосмукираща глава – благодарение на високопроизводителната глава на прахосмукачката, вие можете да достигнете дори най-труднодостъпните места само с едно движение. За максимална ефективност, прахосмукването се извършва преди мокрото почистване.

Система CLEAN & STEAM – тази система премахва до 99% от микробите и фините частици, само с едно зареждане на контейнера с вода.

Пара спрямо типа настилка – потока и мощността на парата се рефулират спрямо типа настилка, която почистване – паркет, теракот, мокет, килим и др.

По-дълго почистване – прахосмукачката разполага с воден резервоар от 0,7л., който е достатъчен за да почиствате в продължение на 40мин, повърхности с площ до 100м2, без да се налага да презареждате контейнера.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачки | Евтини прахосмукачки | Най-добрите прахосмукачки

Дизайн и технически спецификации

2in1 Rowenta Clean&Steam RY7557WH е с модерен дизайн, решена в бял цвят със сини акценти, тя може да се съхранява дори на видимо място във вашия дом. Контролните бутони поставени в горната част на уреда, придават както практичност на неговото използване, така и са перфектен завършек на стилната му визия. Размерите на уреда са: 25.9 х 121 х 27.2см (ДхВхД), като е с дължина на кабела от 7.5м и тегло от 5.4кг.

С висока мощност от 1700W и капацитет на водния резервоар от 0,7л., тзи уред ще ви позволи да почистите всеки вид повърхност – бързо, лесно и много ефективно, като ще отстрани до 99% от микробите и праховите частици от почистваните повърхности. Времето за затопляне на уреда е едва 30сек, а възможността за автономна работа без ток до 40мин ви позволява да почистите всяко желано пространство от вашия дом, без необходимостта от наличието на контакт в близост. Ниските нива на шум от 48dB, ви позволяват да използвате уреда, дори когато другите членове на семейнството ви си почиват, като гарантирано няма да бъдат смущавани от неприятни звуци при работата на Rowenta Clean&Steam RY7557WH.

Заключение 

Парочистачка и прахосмукачка 2в1 Rowenta Clean&Steam RY7557WH е нов, иновативен уред, с който можете да почистите дори най-фините прахови частици, както и до 99% от микробите във вашия дом. Благодарение на автономната и работа без ток и висока производителност, можете да почистите големи площи от вашия дом – бързо и изключително лесно.

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo