Ревю на Rowenta RR7755WH

Rowenta RR7755WH

С робот-прахосмукачка Explorer Serie 80 RR7755WH, Rowenta ви предлага най-интелигентния робот за вашия дом и ви гарантира безпроблемно почистване на дори най-фините прахови частици. Благодарение на интелигентната технология и ултра прецизната навигация , Explorer Serie 80 навигира във всеки ъгъл на вашия дом и осигурява прецизно почистване!

Rowenta RR7755WHВиж цената за днес

Основни характеристики

Rowenta е проектирала своя робот-прахосмукачка, за да се адаптира най-добре към вашето ежедневие. Следователно, вашият робот е съвместим с вашия гласов асистент Amazon Alexa или Google Assistant и отговаря на вашите команди от вашия смартфон чрез мобилното приложение Rowenta Robots, съвместимо с iOS и Android. Получавайте известия и програмирайте своя робот, технологията на Rowenta се грижи за останалото. Подходяща както за сухо, така и за мокро почистване, прахосмукачката ще почисти ефективни всички видове подови настилки като паркет, теракот, килими и др.

Трите режима на захранване на вашия робот, ви позволяват да програмирате устройството в три варианта: Eco, Standard и Boost, за да автоматизирате максимално почистването. Няколко сензора се грижат за прецизното почистване на вашия дом – Сензор против падане, Сензор за разположение на предметите в стаята, Сензор – радар. Удобните и практични размери на робота от 34х34х9.7см (ДхШхВ), позволяват на устройството да почиства дори труднодостижими пространства като тези под вашия диван или спалня, например.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Благодарение на мощната батерия на уреда, той може да работи без нуждата от допълнително презареждане до 120мин. Това позволява почистването на голяма площ от вашия дом, само с 1 цикъл на прахосмукачката. Освен това, капацитетът на контейнера от 0,7л позволява няколко почистващи цикъла, преди необходимост от неговото почистване. Освен много ефективен, роботът е и много тих, с минимално ниво на шум при своята работа от 72dB.

Заключение 

Ако търсите нов, високоефективен уред, то ROWENTA X-PLORER Animal Serie 80 RR7755WH е точният избор за вас! Лесен за за използване, автоматично почистващ, който оставя целия ви дом безупречно чист. Открийте перфектната автоматична прахосмукачка: с максимална прецизна лазерна навигация, висока мощност на засмукване, модерни технологии и изключително интуитивен и лесен за използване интерфейс, съвместим с приложения за смартфони и гласови асистенти. Този уред ще ви предложи безпрецедентни нива на качеството на почистване.

Виж цената за днес

4.6/5 - (8 votes)
Review-bg.com
Logo