Rowenta RR7755WH

С робот-прахосмукачка Explorer Serie 80 RR7755WH, Rowenta ви предлага най-интелигентния робот за вашия дом и ви гарантира безпроблемно почистване на дори най-фините прахови частици. Благодарение на интелигентната технология и ултра прецизната навигация , Explorer Serie 80 навигира във всеки ъгъл на вашия дом и осигурява прецизно почистване!

Rowenta RR7755WHВиж цената за днес

Основни характеристики

Rowenta е проектирала своя робот-прахосмукачка, за да се адаптира най-добре към вашето ежедневие. Следователно, вашият робот е съвместим с вашия гласов асистент Amazon Alexa или Google Assistant и отговаря на вашите команди от вашия смартфон чрез мобилното приложение Rowenta Robots, съвместимо с iOS и Android. Получавайте известия и програмирайте своя робот, технологията на Rowenta се грижи за останалото. Подходяща както за сухо, така и за мокро почистване, прахосмукачката ще почисти ефективни всички видове подови настилки като паркет, теракот, килими и др.

Трите режима на захранване на вашия робот, ви позволяват да програмирате устройството в три варианта: Eco, Standard и Boost, за да автоматизирате максимално почистването. Няколко сензора се грижат за прецизното почистване на вашия дом – Сензор против падане, Сензор за разположение на предметите в стаята, Сензор – радар. Удобните и практични размери на робота от 34х34х9.7см (ДхШхВ), позволяват на устройството да почиства дори труднодостижими пространства като тези под вашия диван или спалня, например.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот

Технически спецификации

Благодарение на мощната батерия на уреда, той може да работи без нуждата от допълнително презареждане до 120мин. Това позволява почистването на голяма площ от вашия дом, само с 1 цикъл на прахосмукачката. Освен това, капацитетът на контейнера от 0,7л позволява няколко почистващи цикъла, преди необходимост от неговото почистване. Освен много ефективен, роботът е и много тих, с минимално ниво на шум при своята работа от 72dB.

Заключение 

Ако търсите нов, високоефективен уред, то ROWENTA X-PLORER Animal Serie 80 RR7755WH е точният избор за вас! Лесен за за използване, автоматично почистващ, който оставя целия ви дом безупречно чист. Открийте перфектната автоматична прахосмукачка: с максимална прецизна лазерна навигация, висока мощност на засмукване, модерни технологии и изключително интуитивен и лесен за използване интерфейс, съвместим с приложения за смартфони и гласови асистенти. Този уред ще ви предложи безпрецедентни нива на качеството на почистване.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)

Lost Password