Ревю на Rowenta RR7245WH

Rowenta RR7245WH

ROWENTA Explorer Allergy Series 40 RR7245WH е много достъпен вариант на прахосмукачка-робот, който може да бъде изгоден избор за домакинство с по-малък бюджет. Ако се чудите колко ефективен може да бъде такъв бюджетен модел, то вие сте на правилното място. В днешното ревю ще ви представим всички предимства на този домакински уред.

RR7245WH Виж цената за днес

Основни характеристики

На първо място, трябва да знаете, че този вариант робот от Rowenta е снабден както с прахосмукачката, така и с функцията за измиване. По отношение на засмукването, като цяло се справя доста добре с почистването на твърди подове, но също така и с килими. Предимство на този робот-прахосмукачка, се отнася до съществуването на Wi-fi функцията, която ви позволява да управлявате устройството от мобилния си телефон, дори когато не сте вкъщи.

Чрез мобилното приложение, можете да включите устройството и да изберете един от режимите на почистване. През цялото време, докато роботът почиства дома ви, ще можете да наблюдавате устройството в приложението, за да видите къде се намира и какви области е успяло да почисти. Освен това получавате известия в реално време относно активността на устройството, както и за неговата поддръжка. Освен това, уредът може да бъде програмиран предварително за почистване в определени дни от седмицата и на определени интервали от време.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

ROWENTA Explorer Allergy Series 40 RR7245WH е оборудван с усъвършенствана система за филтриране, успяваща да улавя прахови частици и акари, така че да бъде ефективен за хора, страдащи от различни форми на алергии. В същото време, контейнерът, в който се събира мръсотията, който е с вместимост от 250мл, е много лесен за отделяне и изпразване, а кърпите за почистване на подовете могат да се перат в пералнята.

Устройството е оборудвано и със сензори, които предотвратяват взаимодействието с определени препятствия, както и сензори, които предотвратяват падането на устройството от голяма височина. Но преди да стартирате устройството, помислете за премахване на препятствията по пътя му, за да свърши своята работа възможно най-добре, както и да отворите вратите н а стаите, където бихте искали да почисти. Що се отнася до автономността, тя достига до 150 минути – достатъчни за почистване на просторен апартамент или дори къща. Освен това, уредът е много тих при своята работа с ниво на шум от едва 65 dB.

Заключение 

ROWENTA Explorer Allergy Series 40 RR7245WH е бюджетен вариант на робот-прахосмукачка, но се справя доста добре, така че ако търсите евтин и ефективен продукт, можем да кажем, че анализираният модел може да бъде идеалното решение за вас. Уреда изсмуква доста добре, прониква лесно във всички области, до които има достъп и е лесен за програмиране. Ако искате да бъдете максималното улеснени при поддръжката на чистотата във вашия дом, то робот-прахосмукачка ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH е точният избор за вас!

Виж цената за днес

5/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo