Rowenta RO7681EA - Виж цената

Ревю на Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Rowenta RO7681EA

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка без торба Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA с възможност за почистване на всякакъв вид замърсявания, гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EAВиж цената за днес

Rowenta RO7681EA Review

Технологията Cyclonic – прахосмукачката разполага с 2 филтъра и технология Cyclonic. По този начин се улавят до 99% от праховите частици.

P3WER GLIDE – благодарение на специалния всмукателна глава с 3 различни позиции, този накрайник достига дори до най-фините прахови частици на всеки тип повърхност – килими, твърди настилни и пр.

Виж още: Ревю на Rowenta Compact Power RO3798

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в синьо и черно, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас А; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Накрайникът за паркет, от друга страна, позволява лесното и бързо почистване на всеки тип паркет, без опасност от неговото надраскване. Аксесоарът за тесни пространства, позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Освен това прахосмукачката разполага с четки Mini Turbo и Maxi Turbo.

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачката е 2.5л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 750W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 8,4м е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 67dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password