Rowenta RO7266 - Виж цената

Ревю на Rowenta RO7266

Прахосмукачки Ревюта

Rowenta RO7266

Rowenta се откроява с разнообразието от продукти, които предоставя на потребителите, и домакинските уреди са сред тях. Прахосмукачката Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7266 без торбичка модел 2018 се произвежда във Франция от производителя на домакински уреди Rowenta, където през последните години се превърна в една от най-големите компании за домакински уреди. Уредът е част от новата гама уреди, предложени от Rowenta за европейския пазар. Френските специалисти са внедрили най-новите технологии, така че прахосмукачката Rowenta без торбичка е идеалният избор за всичко на много добра цена.

Виж цената за днес

Функции

EffiTech – тази технология на мотора позволява по-високоефективно почистване на вашия дом с минимален разход на електроенергия.

Аксесоар за животинска козина – този аксесоар е специално създаден за собствениците на домашни любимци. Тази четка улавя дори най-малките косъмчета от козината на вашите животни.

Основни характеристики

Rowenta е снабдена с всмукателна глава Power Air с четка XL, която осигурява плъзгане без усилие за всички видове повърхности, като по този начин се превръща във вашето тайно оръжие почистване на дома. Тя е подходяща за сухо почистване на всеки тип повърхности – паркет, килими, теракот и пр. Енергийният клас, към който спада уреда е А+, което гарантира неговата ефективна и същевременно енергономична работа. Следователно, енергийната ефективност, предлагана от Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7266, има годишен разход на енергия от 22 kWh. стройството има следните размери: (Ш x В x Д) 38 x 33 x 57см и тегло 7,88кг.

Технически спецификации

Rowenta е прахосмукачка без торба с голям капацитет за събиране на прах до 2,5 литра. Когато мощността на засмукване започне да намалява, се препоръчва да се изпразни контейнерът за събиране на прах. Устройството е лесно за транспортиране с тегло 7,8кг. и може лесно да се транспортира навсякъде, където имаме нужда. Малкият размер на устройството, както и захранващият кабел с дължина до 6,2 метра ще ви дадат възможност да достигнете и до най-трудно достъпните места за почистване. С помощта на телескопичната тръба радиуса се увеличава до 8,8м и ще можем да достигнем труднодостъпните места, без да се налага да се навеждаме. Мощността на прахосмукачката е 500W, a нивото на шум е едва 72dB.

Филтри и аксесоари

Устройството е оборудвано и с високоефективен филтър с 3 етапа на филтриране, които улавят най-финия прах преди извеждането на въздуха. В допълнение, към циклонната система, прахосмукачката е снабдена и с филтър от пяна, който е поставен пред двигателя. И още един филтър, който е разположен пред изхода за въздух, за да улови и най-малките прахови частици, изпуснати във въздуха. Тази филтрираща система улавя много по-голямо количество прахови частици – 99,98% от аспирирания прах се филтрира.

В заключение

Прахосмукачка без торба Rowenta X-Trem Power Cyclonic Facelift RO7266 е компактна високоефективна прахосмукачка, която благодарение на 3 филтърната си система и множество аксесоари, ще почисти както най-фините прахови частици, така и козина от вашите домашни любимци. Поддържайте домът си винаги искрящо чист с този нов уред от Rowenta.

Виж цената за днес

Lost Password