Rowenta RO3786 - Виж цената

Ревю на Rowenta Compact Power 3A RO3786

Прахосмукачки Ревюта
8

Рейтинг

Rowenta RO3786 

Чистотата е от съществено значение, за всяко спретнато домакинство.Затова, ако искате качествена прахосмукачка с доста добра мощност на засмукване на разположение, ние ще ви предложим точния продукт за вас! Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3786 с мощност от 750W ви гарантира перфектна работа, за поддържането на искрящата чистота във вашия дом.

RO3786Виж цената за днес

Rowenta RO3786 Review

Лесно почистване на контейнера – вече не е необходимо да търсите подходящите торби за вашата прахосмукачка и да систематично да харчите пари за тях. Прахосмукачка Rowenta Compact Power 3A RO3786 е без торба. Вместо това, тя има вграден контейнер, който се сваля и се почиства бързо и лесно.

Висок смукателен капацитет – Rowenta е прахосмукачка с висок капацитет за събиране на прах до 1,5 литра. Когато смукателната мощност започне да спада, просто изхвърлете събраният прах от контейнера и продължете почистването на пълни обороти.

Филтър с 2 нива на филтриране – той улавя дори най-финия прах преди изпускането на въздуха.

RO3786-2

Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка Zelmer 7920.0ST – Цена и мнения!

Прахосмукачката Rowenta Compact Power 3A RO3786 е проектирана по отношение на нашето спокойствие. Оптимизираният корпус на прахосмукачката, двигателят с нисък шум и новата дюза Dust Pro осигуряват по-малко шум, без да се компрометира оперативната ефективност. Този модел има интензитет на шума при използване на 79 dB. Ето защо няма да се притесняваме никого, когато почистваме през нощта или рано сутринта.Тя идва в комплект с няколко принадлежности: Специална четка, 2 в 1 тесен аксесоар, 2 в 1 стандартна четка, четка за тапицерия, аксесоар за животни и метален телескоп. С четката от прахосмукачката Rowenta Compact Power 3A RO3786, почистената повърхност ще бъде по-голяма, а труднодостъпните места ще бъдат по-лесни за почистване.

RO3786-3Енергоспестяващата прахосмукачка от клас A на Rowenta е проектирана да осигурява максимална ефективност с оптимизирано потребление на енергия. Енергийната и ефективност е много добра, с годишно потребление на енергия от 28 kWh/година. Прахосмукачката има следните размери: 49x29x33см и тежи 4,5 кг., което я прави лесна и удобна за пренасяне в различните стаи от вашия дом.

Мощният 750W двигател, осигурява смукателната мощност, необходима за почистване дори на най-фините прахови частици на всякакъв вид повърхности. Смукателната мощност на уреда е 220W. Устройството има визуално привлекателен дизайн, направен от лъскав пластмасов материал с добро качество и цвят, решен в кафяво. С прахосмукачка без торба, повече няма да ни се налага да търсим точния тип торби в магазини или онлайн, като същевременно няма да харчите пари за тях.

Нашето мнение за продукта:

Многофункционална, удобна и изключително ефективна, Прахосмукачката Rowenta Compact Power 3A RO3786, ще бъде вашият верен помощник в поддържането на чистотата във вашия дом. Просто включете прахосмукачката и почистете дори най-фините замърсявания от вашия под. Наслаждавайте се на чистотата във вашия дом, без да се налага да инвестирате много време и усилия за постигането и.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Качество - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password