Rowenta RO3731 - Виж цената

Ревю на Rowenta RO3731

Прахосмукачки Ревюта
9.3

Рейтинг

Rowenta RO3731

Rowenta Compact Power 3A RO3731 е нова, мощна прахосмукачка, която ще изчисти дори най-фините прахови частици, независимо от вида на почистваната повърхност. Със своята висока ефективност и множество аксесоари, тя гарантирано ще може да почисти всяко кътче от вашия дом – бързо, лесно и много качествено.

Rowenta RO3731Виж цената за днес

Функции

2 нива на филтрация – благодарение на филтъра от пяна, поставен пред мотора и хартиения филтър, дори най-малките и фини частици са уловени от прахосмукачката.

EASY BRUSH – вградената четка, ще ви позволи да почистите всеки вид настилка, като ще улови всички влакна, прашинки и замърсявания от почистваната повърхност.

Четка за тапицерия – тази четка е специално предназначена за почистването на вашите дивани и текстилни изделия. Нежните и плавни движения, гарантирано улавят всеки тип замърсявания, а същевременно текстилните ви изделия ще останат с непокътнато качество на материите.

Виж още: Ревю на Star-Light ASBC-2040BB

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в синьо и черно, тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

С мощност от 750 W, капацитет 1.5л и работен обхват от 8.8м, прахосмукачката ще почисти ефективно големи повърхности от вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Тя е предназначена за сухо почистване на всякакъв тип повърхности – паркет, теракот, килими, текстилни изделия – прахосмукачката ще изчисти дори най-фините частици и замърсявания. Ниските и нива на шум от едва 79dB, позволяват да използвате уреда, дори, когато някой от другите членове на семейството ви си почива, като тя няма да го смущава със силни неприятни шумове по време на своята работа.

Освен това, прахосмукачката е оборудван с множество аксесоари, като: Стандартна четка, Четка за тапицерия и Аксесоар за тесни пространства. Те ще ви позволят да почистите дори трудно достъпни пространства от вашия дом, за да го поддържате максимално чист.

В заключение

Ако сте от домакинствата, които държат да почистват дома си бързо, лесно и качествено, то прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3731 е точният уред за вас. С високата си всмукателна мощност, висока ефективност на работа и множество аксесоари, тя ще ви позволи да се погрижите за чистотата на всяко кътче от вашия дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password