Rowenta RO3724 - Виж цената

Ревю на Rowenta Compact Power 3A RO3724

Прахосмукачки Ревюта
8.8

Рейтинг

Rowenta RO3724 

Държите на чистотата във вашия дом и искате високоефективен продукт, който да ви помага при поддръжката на чистотата му? Чистотата е от съществено значение, за всяко спретнато домакинство и вие искате уред, който да е ваш „партньор” при поддръжката му? Ние ще ви предложим точния продукт за вас! Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3724 с мощност от 750W ви гарантира перфектна работа, за поддържането на искрящата чистота във вашия дом.

Rowenta RO3724-1Виж цената за днес

Rowenta RO3724 Review

На пръв поглед малкият размер и ергономичната форма са забележителни. Контрастът между оранжево и черно създава много приятен хроматичен ефект, който привлича окото. Големите колела правят управлението лесно. Освен това, прахосмукачката прави маневрата лесна. Контейнерът има обем от 1,5 литра и общото тегло на Rowenta Compact Power 3A RO3724 е само 4,5 кг, така че неговото пренасяне в различните стаи от вашия дом, ще бъде изключително лесно.

2 нива на филтрация – филтърът от пяна, поставен преди изхода за въздух, улавя дори най-малките прахови частици.

Свобода на движение – благодарение на големите колела и работен радиус от 8,8м., прахосмукачката е с изключително голяма свобода на движение.

Rowenta RO3724Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R – Цена и мнения!

Rowenta Compact Power 3A RO3724 е прахосмукачка, която е изключително ефективна при почистване на твърди повърхности. Благодарение на четката, включена в опаковката, ще можете да я използвате ефективно, независимо от вида подова настилка, който искате да почистите. Тези резултати се постигат и благодарение на новата смукателна глава Rowenta, която успява да абсорбира до 30% повече мръсотия, отколкото обикновената глава.

По отношение на филтрирането, Rowenta Compact Power 3A RO3753 идва с два вида филтри: филтър от пяна, разположен в предната част на двигателя, и филтър, разположен преди изхода на въздуха. Заедно те успяват да уловят до 99,98% от праховите частици. Това е много добро съотношение, особено за хора, страдащи от астма или респираторни заболявания, причинени от акари. Двигателят е достатъчно силен с мощност от 750W. Recipietul има обем от 1.5 литра, което е достатъчен капацитет, за да се почисти една къща от 120 квадратни метра в продължение на няколко пъти, без да се налага контейнерът за е изпразва.

Нашето мнение за продукта:

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3724 е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом. За една искряща чистота и свежест, изберете Rowenta Compact Power 3A RO3724!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Качество - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password