Rowenta RO3718EA - Виж цената

Ревю на Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA с възможнос за почистване на всякакъв вид замърсявания, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EAВиж цената за днес

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA Review

Clean Express – вече не е необходимо да търсите подходящите торби за вашата прахосмукачка и да систематично да харчите пари за тях. Тази прахосмукачка е без торба. Вместо това, тя има вграден контейнер, който се сваля и се почиства бързо и ефективно в 4 лесни стъпки.

Compact Power™ Cyclonic – това е иновативна система-циклон, която гарантира чепрахът ще бъде разделен от въздуха, като по този начин се предотвратяват дихателни дразнения и алергии.

Виж още: Ревю на Philips PowerPro Compact FC9331/09

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в черно и червено, тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място във вашия дом.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас C; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с филтър от пяна и технология моно-циклон, които спомагат за ефективното почистване на вашия дом.

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачката е 1,5л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 750 W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 6,2м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 79dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power Cyclonic RO3718EA е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password