Ревю на Rowenta RH9690WO

Rowenta RH9690WO

Вертикалните прахосмукачки са станали все по-популярни в последните години, благодарение на своята удобност и ефективност при почистване на дома. Сред тези модели, Rowenta RH9690WO е един от най-добрите на пазара. В това ревю ще се фокусираме върху характеристиките и предимствата на тази вертикална прахосмукачка.

Rowenta RH9690WO

Виж цената за днес

Rowenta RH9690WO: Характеристики, функции и технологии

Rowenta RH9690WO има мощност от 44 вата и мощност на засмукване от 185 вата, което я прави един от най-мощните модели вертикални прахосмукачки на пазара. Това означава, че тя е силна и ефективна при почистване на дома, особено когато става въпрос за почистване на твърди подови настилки и килими.

Rowenta RH9690WO има автономия до 45 минути, което е достатъчно време за почистване на по-големи помещения. Тази вертикална прахосмукачка също така има функция за показване на нивото на зареждане на батерията, която ви информира кога е време да заредите уреда.

Rowenta RH9690WO е изключително гъвкава и лесна за маневриране около мебелите в дома. Тя идва с LED осветление, което я прави удобна за почистване на труднодостъпни места като ъглите на стаите и под мебелите.

Rowenta RH9690WO предлага иновативната смукателна глава Aqua, която не само почиства праха, но и мокри замърсяванията на твърдите настилки. Тази глава е идеална за почистване на кухненските повърхности и банята.

Rowenta RH9690WO също така има функция Вoost, която увеличава мощността на прахосмукачката за по-дълбоко почистване на твърдите настилки и килимите. Тази функция е особено полезна при почистване на по-големи замърсявания.

ROWENTA X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690WO е снабдена с иновативни технологии, които я правят изключително ефективна при почистване на дома. Тази прахосмукачка разполага с функция Boost, която осигурява допълнителна мощност, когато е необходимо. Гъвкавата тръба Flex ще ви даде възможност да почиствате до 4 пъти по-навътре под мебелите, без да се навеждате.

Прахосмукачката има LED осветление на почистващата глава, което прави почистването по-лесно в слабо осветени места. Тази вертикална прахосмукачка също така има HEPA филтър, който задържа алергени и замърсители, което я прави перфектна за домове с алергици или домашни любимци.

Прахосмукачката е снабдена с четка Power LED Vision, която ви помага да почистите и най-тъмните места без копромис. Тази четка има LED осветление, което осигурява по-добра видимост в тъмните места, за да можете да почистите всичко без изключения.

Когато имате нужда от кратка почивка, гъвкавите тръби и четката могат да стоят изправени самостоятелно благодарение на позицията Stop & Go. Това ви позволява да почистите останалите повърхности като използвате ръчната прахосмукачка, без да се налага да поставяте прахосмукачката на пода.

Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua има контейнер за събиране на прах с вместимост 0,55 литра. Този контейнер е лесен за отделяне и почистване, без да е необходимо да изваждате тръбата. Освен това, тази вертикална прахосмукачка предлага филтрация до 99% със своя филтър за алергени, който улавя дори и най-дребните частици и освобождава чист въздух, което е перфектно за алергици и домашни любимци.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Rowenta RH9690WO: Мнение за продукта

В заключение, Rowenta RH9690WO е един от най-добрите модели вертикални прахосмукачки на пазара. С мощния си мотор, интелигентните функции и лесната употреба и поддръжка, тя е перфектният избор за тези, които търсят висококачествена прахосмукачка.

Виж цената за днес

3.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo