Rowenta Powerline CV5090 - Виж цената

Ревю на Rowenta Powerline CV5090

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Rowenta Powerline CV5090

Омръзнало ли ви е да прекарвате часове в стилизирането на косата си след баня? Искате ли да изсушавате и оформяте косата си за минути? Ние имаме точният уред за вас! Новият сешоар Rowenta Powerline CV5090 с йонизираща функция и изключителна мощност, ще изсуши косата ви за минути, като същевременно ще предпази косъма ви от изгаряне или увреждане!

Rowenta Powerline CV5090Виж цената за днес

Rowenta Powerline CV5090 Review

Йонизация – благодарение на йоните, които излъчва сешоара, няма опасност вашата коса да бъде увредена, дори при ежедневно третиране със сешоара. Отрицателните йони предпазват косъма от топлия въздушен поток и косата ви остава мека и блестяща.

Керамично покритие – керамичното покритие в комбинация с отрицателните йони се грижи за запазването на мекотата и блясъка на вашата коса.

Студен въздух – перфектна функция както за летните горещини, така и за тези от вас, които предпочитат да изсушават косата си с по-ниска температура.

Дифузер – благорение на дифузера, който върви в комплект със сешоара вие можете да стилизирате косата си на нежни и плавни вълни бързо и лесно. Подарете си модерна, стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие, без да отделяте часове пред огледалото или да харчите солидна сума пари във фризьорския салон.

Виж още: Ревю на Rowenta Compact Pro CV4721F0

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. Решен в комбинация от бяло и сребристо, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама. Копчетата, регулиращи силата на издухване и температурата на въздушния поток, поставени на дръжката на уреда, го правят изключително лесен и удобен за употреба.

Характеристики

Сешоарът разполага с 2 скорости на струята на изходния въздух. По-силната е предназначена за мокра коса, а по-слабата за леко подсушаване на влажна коса. Възможността за избор между 3 нива на температура е изключително улесняваща за тези от вас, които предпочитат да избягват високотоплинна обработка на своята коса. Освен това, сешоарът разполага с няколко модерни функции – Йонизация, Студен въздух, Държач за окачване, Подвижна решетка. Мощността му от 2300W, гарантира неговата високо ефективна работа. Подарете си стилна, модерна визия в домашни условия и изглеждайте зашеметяващо във всеки момент от вашето ежедневие с този нов уред.

Нашето мнение за продукта

Изсушавайте и стилизирайте косата си за минути с новия сешоар Rowenta Powerline CV5090! С множеството си функции и изключителна мощност, той ще ви позволи да изсушите и стилизирате косата си само за броени минути! Права или къдрава коса – всичко е възможно с помощта на новият уред на Rowenta.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password