Rowenta Compact Pro CV4721F0 - Виж цената

Ревю на Rowenta Compact Pro CV4721F0

Ревюта Уреди за лична грижа
9

Рейтинг

Rowenta Compact Pro CV4721F0

Има два типа хора, които се нуждаят от сешоар – тези, които стилизират ежедневно косата си и тези, които просто искат да се изсуша бързо след баня и да продължат деня си. Независимо към кой от двата типа спадате, новият сешоар Rowenta Compact Pro CV4721F0 ще бъде перфектно решение за вас. С изключителната си мощност и висока ефективност, той ще изсуши и стилизира косата ви за минути.

Rowenta Compact Pro CV4721F0Виж цената за днес

Rowenta Compact Pro CV4721F0 Review

Йонизация – благодарение на йоните, които излъчва сешоара, няма опасност вашата коса да бъде увредена, дори при ежедневно третиране със сешоара. Отрицателните йони предпазват косъма от топлия въздушен поток и косата ви остава мека и блестяща.

Студен въздух – перфектна функция както за летните горещини, така и за тези от вас, които предпочитат да изсушават косата си с по-ниска температура.

Дифузер – благорение на дифузера, който върви в комплект със сешоара вие можете да стилизирате косата си на нежни и плавни вълни бързо и лесно. Подарете си модерна, стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие, без да отделяте часове пред огледалото или да харчите солидна сума пари във фризьорския салон.

Виж още: Ревю на Rowenta Powerline CV5090

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. Решен в комбинация от черно и сивно, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама. Копчетата, регулиращи силата на издухване и температурата на въздушния поток, поставени на дръжката на уреда, го правят изключително лесен и удобен за употреба.

Характеристики

Сешоарът разполага с 2 скорости на струята на изходния въздух. По-силната е предназначена за мокра коса, а по-слабата за леко подсушаване на влажна коса. Възможността за избор между 3 нива на температура е изключително улесняваща за тези от вас, които предпочитат да избягват високотоплинна обработка на своята коса. Освен това, сешоарът разполага с няколко модерни функции – Йонизация, Студен въздух, Държач за окачване, Подвижна решетка. Мощността му от 2200W, гарантира неговата високо ефективна работа. Подарете си стилна, модерна визия в домашни условия и изглеждайте зашеметяващо във всеки момент от вашето ежедневие с този нов уред на Rowenta.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали косата ви е права, къдрава, мека и фина или твърда и трудна за стилизиране, сешоар Rowenta Compact Pro CV4721F0 с изключителната мощност на своята работа ще ви помогне в поддръжката дори на най-капризните коси. Подарете си неустоима визия с този нов уред на Rowenta.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password