Rowenta CF5712 - Виж цената

Ревю на Rowenta CF5712

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Rowenta CF5712

Обичате ли вашата коса да изглежда перфектно във всеки миг от вашето ежедневие? Омръзна ли ви от часове, прекарани пред огледалото у дома и скъпите услуги от професионалните фризьорски салони? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим електрическа четка за изправяне на коса Rowenta CF5712! С керамично покритие, йонен генератор и изключителна ефективност при своята работа, тя ще ви позволи да оформяте прическата си бързо, лесно и удобно и то в домашно условия!

Rowenta CF5712Виж цената за днес

Rowenta CF5712 Review

Изправя косата с лекота – само с едно движение на четката, вие ще поличите перфектно изправена коса.

Блестяща коса – по време на третирането на вашата коса с четката, тя излъчва отрицателни йони, които привличат водни молекули около косъма. По този начин се намалява статичният ефект, като косата остава лъскава, гладка и мека.

Цифров екран – цифровият екран в предната част на четката, ви показва точната температура, с която ще третирате косата си. Максимално достижимата температура е 210 ° C.

Виж още: Ревю на Remington S9600

Дизайн

Четката е с модерен дизайн. Решен в комбинация от черно и розово, тя ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама.

Характеристики

Четката разполага с удобни и практични размери, което я прави леснопреносима – вие можете да вземете уреда навсякъде със себе си, без да се притеснявате, че ще заема много място от вашия багаж! Тя е подходяща за употреба върху суха коса. Четката е изключително ефективна при своята работа – с мощност от 35W, захранващо напрежение 240V и температура от 210°C – тя гарантирано ще изправи максимално ефективно вашата коса. Освен мощна при своята работа, четката разполага и с много допълнителни функции, оптимизиращи нейната работа. Те са: Автоматично спиране, Йонизация, Дигитален дисплей.

Нашето мнение за продукта

Вече не е необходимо да прекарвате часове пред огледалото у дома или да давате големи суми пари, за да поддържате косата си в безупречен вид! Новата електрическа четка за изправяне на коса Rowenta CF5712 ще се погрижи за перфектното изправяне и стилизиране на вашата коса, за да изглеждате зашеметяващо и да събирате всички погледи върху себе си!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password