Ревю на Rowenta Air Force Light RH6543

Rowenta Air Force Light RH6543

Прахосмукачката Rowenta RH6543 е един от най-новите модели на пазара и се отличава със своята лекота и мощност. Снабдена е с технологията Cyclonic, която осигурява изключително висока ефективност при почистване на прах и мръсотия. Нека разгледаме по-детайлно какво може да предложи тази прахосмукачка.

Rowenta Air Force Light RH6543

Виж цената за днес

Rowenta Air Force Light RH6543: Характеристики, функции и технологии

Rowenta Air Force Light RH6543 има мощност от 30W, която е достатъчна за ефективно почистване на прах и мръсотия в дома. Това е икономична мощност, която е достатъчна за почистване на големи помещения, но също така ще Ви позволи да използвате прахосмукачката за по-дълъг период от време.

Rowenta RH6543 е с номинално напрежение от 14.4V, което е достатъчно за добро и стабилно напрежение на батерията. Това напрежение осигурява дълго време на работа, без да се налага да се презарежда батерията често. Тази прахосмукачка може да работи до 30 минути без прекъсване, като това е достатъчно време, за да почистите голяма част от дома си. След като изтощи батерията, можете лесно да я презаредите.

Времето за презареждане на Rowenta Air Force Light RH6543 е 5 часа. Това е бързо време за презареждане в сравнение с други модели на пазара, което ще Ви позволи да използвате прахосмукачката отново възможно най-бързо. Правоъгълната дюза е основен аксесоар за почистване на твърди повърхности като подове, плочки и ламинати. Това е лесен за използване аксесоар, който може да Ви помогне да почистите по-лесно и по-добре.

LED осветлението е много полезно, когато трябва да видите по-добре мръсотията и праха по подовете. Това ви помага да почистите по-ефективно и да се уверите, че няма да останат мръсотии на пода. Контейнерът за прах има капацитет от 0.65 литра, което е достатъчно за почистване на по-малки помещения. Той е много лесен за изпразване и почистване, което го прави много удобен за употреба. Филтърът от пяна е много ефективен при задържане на праха и мръсотията. Това е лесен за почистване и поддръжка филтър, който може да Ви помогне да поддържате прахосмукачката в добро състояние за по-дълго време.

Една от най-важните характеристики на тази прахосмукачка е високоефективната глава за прахосмукиране POWER LIGHT в комбинация с LED осветлението. Това осигурява по-добро и по-лесно почистване на труднодостъпните места. Циклоничната система е идеална за оптимално филтриране на праха. Това е важно не само за почистване на дома, но също и за здравето на хората, живеещи в него.

Прахосмукачката е с ниско тегло, тежейки едва 2.3 кг. Това я прави изключително удобна за работа, особено когато трябва да се почистят труднодостъпни места. Компактният дизайн и ниското тегло осигуряват оптимизирана маневреност по време на почистване. Това прави почистването на дома по-лесно и по-удобно. Мощността на прахосмукиране може да се променя по всяко време, в зависимост от повърхността на почистване. Това позволява на потребителя да контролира почистването и да го прави по-ефективно.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Rowenta RH6543 – цвят червен и Rowenta RH6545WH – цвят черен.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Rowenta Air Force Light RH6543: Мнение за продукта

След като разгледахме внимателно Rowenta RH6543, можем да заключим, че това е отличен избор за всеки, който търси мощна, но лека и удобна за употреба прахосмукачка. Технологията Cyclonic и висококачествените аксесоари правят почистването на прах и мръсотия игра на деца. Освен това, модерният и стилен дизайн прави тази прахосмукачка идеален избор за всеки дом. В крайна сметка, ако търсите ефективност, лекота и качество, Rowenta Air Force Light RH6543 е прахосмукачката за вас.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo