Ревю на Roborock S7

Roborock S7

Roborock S7 е първият почистващ робот с моп, който автоматично се повдига върху килими. Ако търсите ефикасен и изключително иновативен робот прахосмукачка, който няма да намокри килима, докато се занимава с почистване на дома, този продукт е точно за вас. Прахосмукачката идва със серия от големи подобрения в сравнение с предишния модел Roborock S6 MaxV, има по-висока мощност, допълнителни сензори и най-важното, има моп.

Roborock S7

Виж цената за днес

Roborock S7: Характеристики, функции и технологии

И така, какво прави този прахосмукачка робот толкова по-добра от по-голямата част от конкуренцията? Това е един от най-добрите роботи, които можете да закупите, и една от най-добрите прахосмукачки робот.

Roborock S7 се предлага в бяло или черно и като повечето прахосмукачки робот е с кръгъл дизайн. За разлика от повечето прахосмукачки робот, тази е снабдена с наистина умна система за почистване.

Тя има смукателна мощност от 2500 Pa, което означава, че е с 25% по-силен от S5 MaxV или S6, които също са много добри роботи.

Ако сте имали прахосмукачка робот преди, знаете, че ако срещне чорап или по-малък предмет, тя всъщност се качва върху предмета и се опитва да продължи. Най-вероятно чорапа е заседнал в смукателната система, докато не се намесим ръчно. Новата прахосмукачка робот Roborock S7 има камера, която засича подобни обекти и ги избягва. Това е много полезно нещо, особено ако имате домашни любимци, защото ще избегне играчки или други предмети и няма да ги разнесе из цялата къща.

Прахосмукачката е модел, който осигурява прахосмукачка и моп едновременно. Отстранява мръсотията много добре както от подове, така и от килими. За разлика от предишните модели, този вариант премахва много замърсявания. Благодарение на гумената четка HyperForce мощността на засмукване е оптимизирана и устройството е по-ефективно.

Благодарение на Wi-fi технологията и мобилното приложение, ще можете да управлявате устройството директно от телефона си. По този начин можете да видите пътя на засмукване, можете да се намесите където сметнете за необходимо и можете да проверите състоянието на консумативите. В допълнение, мобилното приложение позволява регулиране на всмукателната мощност, интензитета на вибрациите и последователностите на почистване, като по този начин персонализира активността на устройството.

След като я пуснете, прахосмукачката ще започне процеса на вакуумиране и автоматично ще сканира целия ви дом, с помощта на технологията Lidar. По този начин, след като запази картата на къщата, ще можете да изберете различни начини, като цялата къща, отделна стая или дори конкретна зона във вашия апартамент или къща. Нещо повече, ако има моменти, в които не искате някои стаи или зони в дома да бъдат взети под внимание, с помощта на приложението ще можете да зададете зонова бариера за тях.

А сега нека видим как се справя Roborock S7 с мопа . След като монтирате мопа, всичко което трябва да направите, е да напълните резервоара за вода, закрепваме плата, монтираме опората и готово, прахосмукачката е готова. В приложението можете да настроите водния поток според повърхностите във вашия дом.

Виж още: Евтини прахосмукачки |

Roborock S7: Мнение за продукта

Да, не знае как да се справя с препятствията толкова добре, колкото Roborock S6 MaxV или Dreame L10 Pro, но знае как да се качи на килима, без да използва мопа. Моето мнение е, че говорим за изключително производителен и ефективен робот, за това което трябва да прави един такъв уред. Аз например казвам, че са свършили добра работа с този S7 и мисля, че ако търсите своя първи робот прахосмукачка, си струва да погледнете този модел.

Виж цената за днес

5/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo