Ревю на Roborock S7 MaxV

Roborock S7 MaxV

Roborock S7 MaxV е новата версия на робота за почистване на прах Roborock S7 с подобрена функционалност и по-добра работа в почистването на твърди настилки и килими. Той е снабден с високотехнологични сензори и алгоритми, които го правят един от най-ефективните роботи за почистване на пазара.

Roborock S7 MaxV

Виж цената за днес

Roborock S7 MaxV: Характеристики, функции и технологии

Тази прахосмукачка и моп комбинира две функции – почистване на прах и моп. Тя има мощност от 74W и 5100 Pa вакуумна сила. Снабдена е с 6 сензора, които ѝ помагат да се движи по-лесно и да се избегнат препятствия.

Roborock S7 MaxV има 4 карти, които ѝ позволяват да запомни различни стаи и да се движи по-лесно между тях. Снабдена е с камера, която помага на прахосмукачката да разпознае препятствията и да избягва ударите.

Контейнерът за прах има капацитет от 400 мл, което означава, че можете да почиствате по-дълго време, преди да е необходимо да го изпразните. Контейнерът за вода има капацитет от 200 мл и идва с технологията Sonic vibration mopping, която помага на мопа да почисти по-ефективно.

Roborock S7 MaxV има 3 начина за регулиране на количеството вода, което позволява да се регулира нивото на влажност на почиствания повърхност. За навигацията си, използва технологията LDS, която ѝ помага да се движи по-лесно и да избегне препятствията.

Roborock S7 MaxV е оборудван с ReactiveAI 2.0, който използва структурирана 3D система за избягване на препятствия и невронен процесор, за да предостави мощни иновативни възможности за почистване на дома ви.

Той е оборудван с LED светлина, която му позволява да сканира дори в тъмното. Това е особено полезно, когато трябва да почистите зони, които са трудни за достъпване или които не са осветени добре.

Roborock S7 MaxV може да разпознава предмети с ширина до 5 см (2 инча) и височина до 3 см (1,1 инча). Той използва точни сензори, за да разпознава предметите, които не могат да бъдат преминати, и да ги избегне.

Този робот за почистване на прах използва 3D картографиране, за да създаде 3D карта на дома ви. Това му позволява да идентифицира различните групи мебели, като дивани, легла, стойки за телевизор, столове и маси. Това означава, че S7 MaxV може да определи къде са препятствията и да избегне да се сблъска с тях.

Приложението на Roborock S7 MaxV визуализира иконки на всички препятствия в дома ви, които са открити от робота. Това позволява на потребителя да види къде са препятствията и къде роботът е почистил вече. Можете да следите маршрута на S7 MaxV, както той го е сканирал, както и тези, по които вече е минал.

Roborock S7 MaxV е оборудван с множество функции, които правят почистването на дома ви по-ефективно и удобно. Една от тези функции е възможността за гласови команди в реално време. Това означава, че можете да изпращате гласови команди на Roborock за почистване на дома си, докато сте отдалечени. С вграденият микрофон можете да давате заповеди на робота, където и да се намирате.

Roborock S7 MaxV използва LiDAR навигация, която прави придвижването му по дома бързо и ефективно. С тази система роботът изгражда 3D карта на дома ви, която му позволява да се движи по-ефективно и да избягва препятствията.

Roborock S7 MaxV е оборудван с интелигентно почистване, което го прави много ефективен в почистването на дома ви. Той автоматично разпознава типа на стаята, която почиства (спалня, дневна, трапезария, баня и т.н.) и препоръчва най-добрия ред за почистване. Докато почиства, мощността на засмукване и интензивността на пране се регулират автоматично, за да постигнат максимална ефективност във всяка стая.

Roborock S7 MaxV се актуализира редовно с нови функции и подобрения. Инженерите на Roborock добавят по-често срещани домакински предмети, за да улеснят почистването на дома ви. Актуализациите могат да бъдат изтеглени безжично и са налични за потребители от целия свят.

Roborock S7 MaxV е оборудван с мощна смукателна мощност. Смукателната мощност на S7 MaxV е увеличена от до 2500 Pa на Roborock S6 MaxV до 5100 Pa на S7 MaxV. Това представлява повече от двойно по-голяма мощност и е достатъчно за извличане на замърсявания от дори най-труднодостъпните места.

За да използвате максималната мощност на S7 MaxV, можете да стартирате режим Max +. Това ще активира всички мощности на робота, като ще почисти замърсяванията по-бързо и по-ефективно.

Sonic Mopping е нова функция на Roborock S7 MaxV, която трансформира начина, по който роботът почиства. Технологията със звукова вибрация вибрира мопа до 3000 пъти в минута, което почиства дълбоко и ефективно. Това е особено полезно за почистване на твърди настилки, като например плочки и мозайки, където замърсяванията са по-трудни за премахване.

Roborock S7 MaxV също разполага с автоматична функция за повдигане на мопа. След като роботът открие килим, мопът автоматично се повдига, за да позволи почистването на килима с прахосмукачка да продължи безпрепятствено. Това ви позволява да почиствате твърдите настилки и килимите наведнъж, без да се налага да прекъсвате почистването за регулиране на мопа.

Ултразвуковият модул на Roborock S7 MaxV ви позволява да идентифицирате наличието на килим и да предотвратите напояването на килима с вода, когато роботът е в режим на моп. Това ви спестява време и усилия, като гарантира, че килимите ви няма да бъдат повредени по време на почистването.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Roborock S7 MaxV: Мнение за продукта

Roborock S7 MaxV е впечатляващ робот за почистване на прах, който е снабден с високотехнологични функции, които го правят много ефективен. Той е идеален за почистване на твърди настилки и килими. Несъмнено, този робот за почистване на прах е едно от най-добрите решения за всеки, който иска да има по-чист и здравословен дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo