Roborock S6 MaxV

Робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV е модерен, високоефективен уред, който ще ви помогне за ежедневната поддръжка на чистотата на вашия дом. Той разполага с 2 камери, които помагат избягването на препядствия, както и с лазерна навигационна система, която поддържа уреда в движението по неговия маршрут на почистване. Ако търсите помощник, който да ви спести време и усилия от почистването на вашия дом, то Roborock S6 MaxV би бил идеалното решение за вашето домакинство.

Roborock S6 MaxVВиж цената за днес

Функции

ReactiveAI – тази технология, позволява на робота да „види“ и заобиколи всички предмети до 5 см ширина и 3 см височина.

Двойни камери – благодарение на двойните камери, роботът преценява тяхното точно местоположение и пренасочва маршрута си около тях.

LiDAR – благодарение на навигационната система, можете да определите маршрута на вашия робот-прахосмукачка, спрямо разпределенията на помещенията във вашия дом.

Основни характеристики и дизайн

Уреда е със стилен дизайн, решен в черен цвят с контролни бутони поставени в горната му част и размери от 35х35,3х9,65см (ДхШхВ), което го прави подходящ за съхранение във всяко помещение от вашия дом, без да заема много от наличното ви пространство. Уреда е с акумулаторно захранване, подходящ за сухо почистване на всеки тип подови настилки. Разполага със сензор против падане и сензор против блъскане, така че да почиства ефективно вашия дом, заобикаляйки всички мебели.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот

Технически спецификации

Благодарение на автономията на акумулатора до 3ч и капацитет на контейнера от 300мл., уреда може да почисти ефективно вашия дом, без нуждата от повторно презареждане или почистване на контейнера. Мощността му от 66W, гарантира високоефективната му работа.

Филтри и аксесоари

S6 MaxV използва специалното приложение Roborock (достъпно за Android и iOS). Прахосмукачките S5 и по-ранните Roborock използваха по-малко интуитивното приложение MiHome, което работи с няколко интелигентни домашни продукта. В менюто „Функции на камерата“ имате 3 опции. Първо трябва да включите камерите за разпознаване на обекти, които се появяват като малки иконки на картата, докато роботът почиства. След това активирайте снимки от камерата, които се виждат както в близък план, така и в широкоъгълен изглед. И накрая, има опция, наречена „Детайли за домашни любимци“, която регулира почистването на домове с котки, кучета или други домашни любимци“.

В заключение

Roborock предлага някои отлични функции със S6 MaxV. Наистина полезно е разпознаването на препятствията и изключително приспособимото почистване. Приложението Roborock също е интуитивно и предимно лесно за използване. Ако имате нужда от нов, смарт робот, който да ви отменя в поддръжката на чистотата на вашия дом, то този робот прахосмукачка би бил идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

Lost Password