Ревю на Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV

Робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV е модерен, високоефективен уред, който ще ви помогне за ежедневната поддръжка на чистотата на вашия дом. Той разполага с 2 камери, които помагат избягването на препядствия, както и с лазерна навигационна система, която поддържа уреда в движението по неговия маршрут на почистване. Ако търсите помощник, който да ви спести време и усилия от почистването на вашия дом, то Roborock S6 MaxV би бил идеалното решение за вашето домакинство.

Roborock S6 MaxVВиж цената за днес

Roborock S6 MaxV: Функции

ReactiveAI – тази технология, позволява на робота да „види“ и заобиколи всички предмети до 5 см ширина и 3 см височина.

Двойни камери – благодарение на двойните камери, роботът преценява тяхното точно местоположение и пренасочва маршрута си около тях.

LiDAR – благодарение на навигационната система, можете да определите маршрута на вашия робот-прахосмукачка, спрямо разпределенията на помещенията във вашия дом.

Roborock S6 MaxV: Характеристики 

Уреда е със стилен дизайн, решен в черен цвят с контролни бутони поставени в горната му част и размери от 35х35,3х9,65см (ДхШхВ), което го прави подходящ за съхранение във всяко помещение от вашия дом, без да заема много от наличното ви пространство. Уреда е с акумулаторно захранване, подходящ за сухо почистване на всеки тип подови настилки. Разполага със сензор против падане и сензор против блъскане, така че да почиства ефективно вашия дом, заобикаляйки всички мебели.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Roborock S6 MaxV: Технически спецификации

Благодарение на автономията на акумулатора до 3ч и капацитет на контейнера от 300мл., уреда може да почисти ефективно вашия дом, без нуждата от повторно презареждане или почистване на контейнера. Мощността му от 66W, гарантира високоефективната му работа.

Roborock S6 MaxV: Филтри и аксесоари

S6 MaxV използва специалното приложение Roborock (достъпно за Android и iOS). Прахосмукачките S5 и по-ранните Roborock използваха по-малко интуитивното приложение MiHome, което работи с няколко интелигентни домашни продукта. В менюто „Функции на камерата“ имате 3 опции. Първо трябва да включите камерите за разпознаване на обекти, които се появяват като малки иконки на картата, докато роботът почиства. След това активирайте снимки от камерата, които се виждат както в близък план, така и в широкоъгълен изглед. И накрая, има опция, наречена „Детайли за домашни любимци“, която регулира почистването на домове с котки, кучета или други домашни любимци“.

Roborock S6 MaxV: Нашето мнение за продукта 

Roborock предлага някои отлични функции със S6 MaxV. Наистина полезно е разпознаването на препятствията и изключително приспособимото почистване. Приложението Roborock също е интуитивно и предимно лесно за използване. Ако имате нужда от нов, смарт робот, който да ви отменя в поддръжката на чистотата на вашия дом, то този робот прахосмукачка би бил идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo