Roborock E4

Търсите робот-прахосмукачка, който не повлиява много на банковата ви сметка, но върши ефективна работа? Roborock E4, може да бъде решението, което търсите за вашия дом! В този преглед на RoboRock E4, ще разгледаме отблизо неговите характеристики и ще ви помогнем да разберете защо бързо се е превърнал в един от най-популярните сред потребителите уреди в своята ценова категория.

Roborock E4Виж цената за днес

Основни характеристики

С всмукваща мощност от 2000 Pa, уреда може да почисти всякакви замърсявания от подовите настилки, включително косми от домашни любимци и фин прах. Той е подходящ както за сухо, така и за мокро почистване. Общо 13 сензора позволяват на робота E4 да се самозарежда, да възобновява почистването след спиране, да избягва предмети, да избягва падания и други подобни функции. Накратко, всичко, за което можете да се сетите, е под формата на сензор, който позволява на уреда да гарантира, че всичко е почистено старателно.

Междувременно, когато почиства килими, Roborock E4, мощността на засмукване автоматично се увеличава за максимално дълбоко почистване. Също така, уреда разполага с Wi-Fi свързване, така че лесно и бързо да избирате почистващия режим и маршрута на вашия домашен помощник, дори когато не сте у дома. Размерите на уреда са практични и удобни 48.9х9.5см (ШхВ) и е с тегло от едва 2.96кг., което го прави лесен и удобен за съхранение.

Технически спецификации

Друга област, която отличава робота от останалите на пазара, е дълготрайната му батерия, тъй той разполага с 5200 mAh батерия, която позволява до 200 минути почистване, без нуждата от повторно презареждане. Също така, той автоматично се връща към зарядната станция за презареждане, за да възобнови почистването, след като се зареди отново. След като има достатъчно мощност, уреда се връща на работа и завършва работата по почистването.

Той може да почисти до 200 квадратни метра с едно зареждане. Отличава се с главна четка, комбинирана със странична четка от силикон. Всички четки работят заедно, за да отстранят ефективно дори най-фините прахови частици, косми или козина от домашни любимци. Също така, уреда разполага с голям контейнер за събиране на отпадъци от 640мл, което обикновено е достатъчно за да събере праха и замърсяванията от почистванията на седмична база, без необходимост от постоянното му изпразване. Също така не отнема много време да се изпразни и сензорите вътре в устройството ще ви кажат кога кошчето за боклук е пълно. 

Заключение

В заключение, робот-прахосмукачка Roborock E4 съчетава много функции от по-скъпите модели. Тези функции включват интелигентен модел на почистване, подобрена основна четка и странична четка против заплитане, до 200 минути живот на батерията в комбинация с функцията за презареждане и възобновяване и много други подобрения в сравнение с предишни модели. Като цяло, ако търсите робот-прахосмукачка, която е на прилична цена и върши работата ефективно, прахосмукачката Roborock E4 е отличен вариант за вашето домакинство.

Виж цената за днес

Lost Password