Ревю на Roborock Cleaner S5 MAX

Roborock Cleaner S5 MAX

Предишните прахосмукачки Roborock са използвали гравиращи системи за почистване, но Roborock S5 Max въвежда помпена система, която ви позволява да контролирате колко вода се използва при почистване. Резултатите са много впечатляващи, като робот-прахосмукачката може да извъшва дълбоки почиствания на килими и др. Мощното събиране на прах и отличната навигация правят уреда най-добрата универсална робот-прахосмукачка, подходяща за почистването на всеки тип подови настилки.

Roborock Cleaner S5 MAXВиж цената за днес

Основни характеристики

В дизайнерски план Roborock S5 Max не се отклонява твърде много от другите модели в гамата. С кръгла форма и изчистен дизайн от висококачествена лъскава черна пластмасова конструкция и с размери от 35х35,3х9,65см (ДхШхВ), S5 Max с лекота ще почисти дори под вашите дивани, а същевременно е лесна и компактна за съхранение. Под горния капак ще откриете 0,46л., контейнер за събиране на отпадъците от почистването, като той може лесно да се извади и почисти. В задната част има резервоар за вода, който може да побере 280 мл вода за почистване. Под него седи микрофибърната кърпа, която се закопчава с помощта на отделен пластмасов държач. Роботът трябва внимателно да планира маршрута си, за да насочи четката към всички страни, но интелигентният LDS скенер е повече от способен да се справи с това.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Въпреки че можете да стартирате и спрете почистването, като използвате бутоните в горната част на робота, пълният контрол идва с любезното съдействие на приложението Roborock. Това ви позволява лесното свързване на робота към домашната ви мрежа. Приложението е лесно за използване и удобно ви позволява да разделите къщата си на зони за различни видове почистване и да зададете предварително изготвен график за почистване. Можете също да добавите ограничения, включително „забранени зони“ и „зони без почистване“. Забранените зони са забранени за робота, независимо в кой режим е той; зоните без почистване спират робота да влиза в помещенията, само когато мопът е прикрепен към него, което е особено полезна функция за помещения с килими. Благодарение на гласовия контрол Amazon Alexa и Google Assistant, ви позволяват да стартирате или спрете чистота с помощта на гласова команда.

Заключение

Това, което получавате с Roborock S5 Max, е по-бързо картографиране, отличен контрол и удобството на машина, която може да вакуумира и измива едновременно. S5 Max е по-впечатляващ и по-лесен за използване от повечето уреди в този ценови диапазон, като същевременно почиства в дълбочина. Ако търсите ефективен и същевременно бюджетен уред, който да ви помага в почистването на вашия дом, то тогава Roborock S5 Max е точният избор за вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo