Remington S9600 - Виж цената

Ревю на Remington S9600

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Remington S9600

Искате ли нова преса за коса, която да оформя лесно косата ви? Искате ли с един уред да можете да имате перфектно изправена коса или нежни и стилни къдрици? Ние имаме точният уред а вас! Преса за коса Remington S9600 с максимална температура от 240 градуса, керамично покритие и множество функции ще се погрижи освен за лесното стилизиране на вашата коса, така и за запазването на нейните мекота и блясък!

Remington S9600Виж цената за днес

Remington S9600 Review

Контрол на температурата – благодарение на различните температурни нива, вие можете да стилизирате косата си, според нейния тип. Настройте нивото на температурата и оформете косата си бързо и лесно, като междувременно я предпазвате от изгаряне и увреждане.

Керамично покритие – плочите с керамично покритие, ще се погрижат освен за оформянето на прическата ви, така и за запазването на мекотата и блясъка на вашата коса.

Затопляне за 10 секунди – вече не е необходимо да чакате дълго време, докато вашата преса достигне желаната от вас температура. Уреда загрява до максимално достижимата температура само за 10 секунди. По този начин, можете да започвате оформянето на перфектната си прическа, броени секунди след включването на уреда.

Виж още: Ревю на Remington S6505

Дизайн

Дизайнът на пресата е модерен и стилен. Решена в комбинация от червено и черно, тя ще се превърне в истиски козметичен аксесоар за всяка поддържана дама.

Характеристики

Керамичните плочи, са най-добрият избор, когато става въпрос за проводници на топлина на стилизиращ уред. Те разпределят топлината равномерно, като не позволяват косата ви да бъде увредена. Права или къдрава коса – вашата нова преса, може да се погрижи и за двете ви визии. Благодарение на функциите, с които разполага – Контрол на температурата, Автоматично спиране,Температурна защита – вие можете сами да настроите желаната от вас температура, съобразена с типа коса, която имате. Освен много ефективна, пресата е и изключително компактна. По този начин вие можете да я взимате винаги със себе си, когато сте на път. Максималната достижима температура от 240C, ще позволят лесно оформяне на прическата, дори при тези от вас, които имат по-твърда и трудна за стилизация коса.

Нашето мнение за продукта

Нова, ефективна и изключително компактна – преса за коса Remington S9600 ще се превърне във вашият най-верен помощник в оформянето на перфектната ви прическа. Забравете за часовете прекарани пред огледалото и за големите суми пари, изхарчени в професионалните фризьорски салони. Постигнете съвършена визия само за няколко минути в домашни условия с новата преса за коса Remington S9600!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password