Remington S9500 - Виж цената

Ревю на Remington S9500

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Remington S9500

Омръзна ли ви стоите с часове по фризьорските салони? Искате ли да можете да оформяте косата си бързо и лесно в домашни условия? Ние имаме точният уред за вас! Новата преса за коса Remington S9500 с температура от 235 градуса и изключителна ефективност при своята работа, ще оформи бързо и лесно косата ви, за да изглеждате зашеметяващо във всеки миг от вашето ежедневие, без да се налага да отделяте часове, прекарани пред огледалото у дома или във фризьорския салон!

Remington S9500Виж цената за днес

Remington S9500 Review

Контрол на температурата – благодарение на различните температурни нива, вие можете да стилизирате косата си, според нейния тип. Настройте нивото на температурата и оформете косата си бързо и лесно, като междувременно я предпазвате от изгаряне и увреждане.

Керамично покритие – плочите с керамично покритие, ще се погрижат освен за оформянето на прическата ви, така и за запазването на мекотата и блясъка на вашата коса.

Затопляне за 10 секунди – вече не е необходимо да чакате дълго време, докато вашата преса достигне желаната от вас температура. Уреда загрява до максимално достижимата температура само за 10 секунди. По този начин, можете да започвате оформянето на перфектната си прическа, броени секунди след включването на уреда.

Виж още: Ревю на Remington S3500

Дизайн

Дизайнът на пресата е модерен и стилен. Решена в комбинация от черно и сиво, тя ще се превърне в истиски козметичен аксесоар за всяка поддържана дама. Флоралните мотиви и тънкият и дийзан на уреда са перфектния завършек на модерната и визия.

Характеристики

Керамичните плочи, са най-добрият избор, когато става въпрос за проводници на топлина на стилизиращ уред. Те разпределят топлината равномерно, като не позволяват косата ви да бъде увредена. Права или къдрава коса – вашата нова преса, може да се погрижи и за двете ви визии. Благодарение на функциите, с които разполага – Контрол на температурата, Автоматично спиране,Температурна защита – вие можете сами да настроите желаната от вас температура, съобразена с типа коса, която имате. Освен много ефективна, пресата е и изключително компактна. Плочите и са с дължина от 11см. По този начин вие можете да я взимате винаги със себе си, когато сте на път. Максималната достижима температура от 235C, ще позволят лесно оформяне на прическата, дори при тези от вас, които имат по-твърда и трудна за стилизация коса.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да изглеждате винаги безупречно и да можете да оформяте косата си за броени минути, доверете се на новата преса за коса Remington S9500! С множество функции и изключително високо ниво на температурата, тя ще стилизира косата ви бързо и лесно, а за вас ще остане единствено удоволствието да събирате всички погледи върху себе си, навсякъде, където отидете!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password