Remington S6505 - Виж цената

Ревю на Remington S6505

Ревюта Уреди за лична грижа
8.7

Рейтинг

Remington S6505

Искате ли да имате преса за коса, която едновременно да оформя косата ви и да запазва мекотата и блясъка ви? Имате я! Днес ще ви представим преса за коса Remington PRO-Sleek & Curl S6505! С множество функции и високи температурни нива, тя ще се погрижи освен за оформянето на перфектната ви прическа, така и за запазването на здравината на вашата коса!

Remington S6505Виж цената за днес

Remington S6505 Review

Advanced Ceramic Ultra – керамичното покритие е усъвършенствано и изправящата повърхност е до 75% по-гладка. По този начин, вие изправяте косата си лесно, бързо и ефективно.

Контрол на температурата – благодарение на различните температурни нива, вие можете да стилизирате косата си, според нейния тип. Настройте нивото на температурата и оформете косата си бързо и лесно, като междувременно я предпазвате от изгаряне и увреждане.

Температурна защита – благодарение на температурната защита, вашата коса е предпазена от изгаряне и увреждане, като са запазени нейните блясък и мекота, дори при ежедневно третиране с пресата.

Виж още: Ревю на Remington S9500

Дизайн

Дизайнът на пресата е модерен и стилен. Решена в лилав цвят, тя ще се превърне в истиски козметичен аксесоар за всяка поддържана дама. Дигиталният дисплей за контрол на температурата, поставен в горната част на уреда, придава перфектен завършек на стилната и визия.

Характеристики

Керамичните плочи, са най-добрият избор, когато става въпрос за проводници на топлина на стилизиращ уред. Те разпределят топлината равномерно, като не позволяват косата ви да бъде увредена. Права или къдрава коса – вашата нова преса, може да се погрижи и за двете ви визии. Благодарение на функциите, с които разполага – Контрол на температурата, Автоматично спиране, Температурна защита – вие можете сами да настроите желаната от вас температура, съобразена с типа коса, която имате. Освен много ефективна, пресата е и изключително компактна. Плочите и са с дължина от 100мм. По този начин вие можете да я взимате винаги със себе си, когато сте на път. Максималната достижима температура от 230C, ще позволят лесно оформяне на прическата, дори при тези от вас, които имат по-твърда и трудна за стилизация коса.

Нашето мнение за продукта

Пресата за коса е неизменен козметичен уред за всяка съвременна поддържана дама. Тя може да бъде използвана както за маша за къдрене, така и за уред, който придава обем на косата ви. Качествената преса за коса е много добра инвестиция – от една страна няма да ви се налага да я заменяте на няколко месеца, а от друга качеството на изработката и, ще се погрижи освен за вашата прическа, така и за предпазване на косата ви от увреждания. Именно такава е Remington S6505 – с керамично покритие и висока ефективност при своята работа, тя ще се погрижи да имате бляскава и мека коса, дори при ежедневното и използване.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Дизайн - 8
Цена - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password