Remington S3500 - Виж цената

Ревю на Remington S3500

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Remington S3500

Искате ли да имате перфектна прическа във всеки миг от вашето ежедневие? Омръзна ли ви от часовете прекарани пред огледалото и немалките суми пари, оставени във фризьорските салони? Ако отговорът е „да“, то вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим преса за коса Remington S3500 – с множество функции и изключителна ефикасност при своята работа, тя ще се погрижи за желаната от вас визия за броени минути и то в домашни условия!

Remington S3500Виж цената за днес

Remington S3500 Review

Контрол на температурата – благодарение на различните температурни нива, вие можете да стилизирате косата си, според нейния тип. Настройте нивото на температурата и оформете косата си бързо и лесно, като междувременно я предпазвате от изгаряне и увреждане.

Температурна защита – благодарение на температурната защита, вашата коса е предпазена от изгаряне и увреждане, като са запазени нейните блясък и мекота, дори при ежедневно третиране с пресата.

Затопляне за 15 секунди – вече не е необходимо да чакате дълго време, докато вашата преса достигне желаната от вас температура. Уреда загрява до максимално достижимата температура само за 15 секунди. По този начин, можете да започвате оформянето на перфектната си прическа, броени секунди след включването на уреда.

Виж още: Ревю на BaByliss I-Pro ST387E

Дизайн

Дизайнът на пресата е модерен и стилен. Решена в класически черен цвят, тя ще се превърне в истиски козметичен аксесоар за всяка поддържана дама. Тънкият и дийзан, позволява да я взимате със себе си, дори когато сте на път.

Характеристики

Керамичните плочи, са най-добрият избор, когато става въпрос за проводници на топлина на стилизиращ уред. Те разпределят топлината равномерно, като не позволяват косата ви да бъде увредена. Права или къдрава коса – вашата нова преса, може да се погрижи и за двете ви визии. Благодарение на функциите, с които разполага – Контрол на температурата, Автоматично спиране,Температурна защита – вие можете сами да настроите желаната от вас температура, съобразена с типа коса, която имате. Освен много ефективна, пресата е и изключително компактна. Плочите и са с размер (Д х Ш) 27 х 3см и е с тегло от едва 510гр. По този начин вие можете да я взимате винаги със себе си, когато сте на път. Максималната достижима температура от 230C, ще позволят лесно оформяне на прическата, дори при тези от вас, които имат по-твърда и трудна за стилизация коса.

Нашето мнение за продукта

Независимо каква прическа искате да постигнете – права или къдрава, новата преса за коса Remington S3500 ще се погрижи за вашата перфектна визия. Само за броени минути, в домашни условия, новата преса от Remington, ще оформи косата ви, така че да имате зашеметяваща визия през целия ден! Съберете всички погледи върху себе си, и изглеждайте винаги перфектно!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password