Ревю на Philips TAB8905/10

Philips TAB8905/10

Philips TAB8905/10 е модерен и иновативен продукт, който променя начина, по който слушаме музика и гледаме филми. В това ревю ще ви представим някои от основните характеристики на този изключителен Soundbar и как той допринася за подобряване на аудио изживяването в дома и офиса.

Philips TAB8905/10

Виж цената за днес

Philips TAB8905/10: Характеристики

Дизайн

Philips TAB8905/10 е съвременен и висококачествен Soundbar, който се отличава с елегантен и компактен дизайн. Цветът му е черен, който се вписва лесно във всеки интериор. Този модел разполага с безжичен субуфер, който подсилва ниските честоти и осигурява мощен и дълбок бас. Звуковата лента предлага 3.1 канална система, която осигурява ясен и прецизен звук с обща мощност от 360W.

Свързаност

Philips TAB8905/10 предлага разнообразие от възможности за свързване, което го прави удобен и универсален избор за всякакви аудио източници. Моделът разполага с Bluetooth версия 4.2, USB и Wi-Fi връзка. Входните конектори включват 1 x USB, 1 x Jack 3.5 mm, 1 x Digital Optical и 2 x HDMI. Освен това, Soundbar-ът предлага и изходен конектор – 1 x HDMI ARC, който осигурява по-лесно свързване с телевизори и други устройства.

Smart функции

Philips TAB8905/10 е съвместим с популярните Smart Home системи на Amazon Alexa и Google Home, което позволява прост и интуитивен контрол на вашата звукова система чрез гласови команди. Освен това, Soundbar-ът разполага с вградено приложение за Spotify, което ви позволява да слушате любимите си песни и плейлисти с лекота.

Консумация на енергия

Philips TAB8905/10 е енерго-ефективен модел, който консумира само 0.5W енергия в режим на готовност. Това означава, че можете да се наслаждавате на висококачествена аудио система, без да се притеснявате от излишната консумация на електроенергия.

Размери и тегло

Измеренията на Soundbar-а са 113 x 1120 x 64 мм, което го прави компактен и лесен за инсталиране навсякъде във вашата стая. Теглото му е 3.8 кг, което е доста леко за модел с тези характеристики. Субуферът има размери 400 x 230 x 403 мм и тежи 7.6 кг, което го прави стабилен и надежден компонент от системата.

Subwoofer Wireless, AirPlay

Безжичният субуфер осигурява удобство при инсталация и позволява лесно преместване и регулиране на позицията му в стаята. AirPlay функцията го прави съвместим с Apple устройства и осигурява възможност за стрийминг на аудио съдържание безжично.

Philips TAB8905/10: Функции на звука

Dolby Atmos е технология за обграждащ звук, която създава идеалната акустична среда, като позволява звукът да се движи свободно в пространството. Тя осигурява реалистичен и детайлен звук, който ви позволява да се потопите в аудио изживяването като никога досега.

Dolby Digital е стандартната аудио технология, която се използва за кино и домашно кино. Тя осигурява прецизност и яснота на звука, като предоставя различни формати и канали за постигане на оптимално звуково изживяване.

DTS е аудио технология, която осигурява кристално ясен звук, като използва компресиран звуков формат, който дава възможност за постигане на по-голяма детайлност на звука.

Dolby True HD е технология за висококачествен звук, която осигурява безупречна яснота и реалистичност на звука. Тя предоставя поддръжка за аудио съдържание във формати без загуба на данни, като например FLAC и ALAC.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Philips TAB8905/10: Мнение за продукта

В края на нашето ревю на Soundbar Philips TAB8905/10 можем да заключим, че този продукт предлага отлично качество на звука, стилен дизайн и интелигентни функции, които го правят идеален избор за всеки, който иска да превърне своята дневна стая или работно място в истинско аудио изживяване. С увереност можем да препоръчаме този Soundbar на всички, които търсят перфектната комбинация от високо качество, удобство и иновации в света на домашното аудио.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo