Philips Style Care HP8668/00 - Виж цената

Ревю на Philips Style Care HP8668/00

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Philips Style Care HP8668/00

Омръзнало ли ви е да прекарвате часове в стилизирането на косата си? Искате ли да оформяте косата си за минути? Ние имаме точният уред за вас! Новата електрическа четка за коса Philips Style Care HP8668/00 с керамично покритие с кератин и изключителна ефективност при своята работа, ще изсуши косата ви за минути, като същевременно ще предпази косъма ви от изгаряне или увреждане!

Philips Style Care HP8668/00Виж цената за днес

Philips Style Care HP8668/00 Review

Автоматично къдрене с въздух – меки къдрици, вълни и обем – това са само част от нещата, които можете да направите на вашата коса с новата електрическа четка, благодарение на приставката за къдрене, кръгла четка за обем и накрайник за щадящо сушене.

Приставката за автоматично къдрене – след като изсушите косата си, поставете кичур коса в приставката за къдрене – само с едно докосване на бутона, вашият кичур се навива в приставката за къдрене, като се изсушава и оформя.

50 mm кръгла четка – тази четка е идеалната приставка за придобиване на обем на вашата коса. Използвайте върху суха коса, за да създадете обемна, мека и стилизирана коса, досущ като тази във фризьорските салони.

Предотвратява наелектризирането – благодарение на отрицателните йони, наелектризирането на вашата коса е предотвратено, като същевременно състоянието на косата ви ще бъде значително подобрено. Освен това, йоните заглаждат кутикулите на косъма, като по този начин подсилват лъскавината и бляска на вашата коса.

Виж още: Ревю на Philips HC3410/15

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. С кръгла форма, решен в комбинация от лилаво и черно, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама.

Характеристики

Електричеката четка е с удобни и практични размери, което я прави изключително лесно преносима – вие можете да я взимате навсякъде със себе си, без да заема много място от вашия багаж. Четката е подходяща за използване върху суха коса, като с нея можете да оформите нежни къдрици или перфектно изправена, лъскава коса. С 3-те притставки, с които разполага уреда: приставката за къдрене, кръгла четка за обем и накрайник за щадящо сушене – вие можете да оформите вашата прическа, точно по начина, по който пожелаете. Електрическата четка, разполага с множество функции: Контрол на температурата, Регулируем интензитет, Йонизация, Студен въздух, Сменяема посока на въртене, Сменяеми приставки. Всяка една от тези функции, ще ви позволи да оформите косата си в желаната от вас форма, като същевременно ще запази нейните мекота, блясък и здравина. Мощността на уреда е 80W.

Нашето мнение за продукта

Изсушавайте и стилизирайте косата си за минути с новата електрическа четка за коса Philips Style Care HP8668/00! С множеството си функции и изключителна мощност, тя ще ви позволи да стилизирате косата си само за броени минути! Права или къдрава коса – всичко е възможно с помощта на новият уред на Philips.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password