Ревю на Philips Seria 4300 EP4349/70

Philips Seria 4300 EP4349/70

Philips 4300 Series EP4349/70 е автоматична еспресо машина с мощност 1500W, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси между качество, ефективност и надеждност. В същото време, можем да кажем, че това е еспресо машина, която има функции и опции, които очевидно превъзхождат останалите модели от същия диапазон, така че да можете да постигнете най-добрите резултати с минимални усилия.

Philips Seria 4300 EP4349/70Виж цената за днес

Основни характеристики

С помощта на еспресо машина Philips 4300 EP4349 / 70 ожете да приготвите следните напитки: кафе, еспресо, капучино, лате макиато, кафе лате, ристрето, млечна пяна Caffe крем, американо или гореща вода за чайове. Philips EP4349/70 ви позволява да се насладите на перфектно еспресо от прясно смлени зърна с едно докосване и за няколко секунди. Също така, използвайки интуитивния дисплей за управление с докосване, можете да се насладите на любимите си напитки в стандартни или персонализирани пропорции, както желаете.

Можете да зададете индивидуални профили за всеки член на семейството, като създадете уникални рецепти, така че всеки от тях да може да избере силата на кафето, количеството вода, температурата и начина на приготвяне на мляко. Дизайнът на уреда е модерен – решен в черен цвят с интуитивни бутони за контрол и сензорен екран, уреда ще пасне във всяка кухня.

Функции и спецификации

Резервоарът за вода е разглобяем, за да може лесно да се пълни и почиства и има капацитет от 1.8 литра, достатъчен за приготвяне на до 20 чаши кафе/чай, без да го презареждате. Вместо това, отделението за кафе има капацитет от 275 грама и ви предлага възможност да го зареждате със смляно кафе или кафе на зърна по желание. С автоматичната еспресо машина Philips 4300 Series, можете да правите едновременно две вкусни кафета от различни видове, като дисперсаторите са достатъчно високи, за да позволят това. Както бе споменато по-горе, за всяка приготвена напитка можете индивидуално да персонализирате напитката спрямо потребителски профил.

Ако решите да активирате режима на предварително вливане, когато правите какъвто и да е вид кафе, трябва да знаете, че еспресо машината първоначално овлажнява прясно смляното и пресовано кафе с вода, а останалата част от горещата вода веднага преминава през вече навлажнено кафе, при фиксирани 15 бара, като по този начин улеснява развитието на по-интензивния вкус. Точно както можете да зададете количеството кафе и вода за вашето перфектно кафе, като използвате същия контролен панел, можете да програмирате количеството мляко и пяна, които да се добавят към кафето. Също така, еспресо машината ви позволява да програмирате количеството горещо мляко и млечна пяна, когато ги приготвяте поотделно.

И тъй като все още говорим за кафе еспресо машина, трябва да знаете, че този модел включва и много тиха кафемелачка, която позволява 12 нива на смилане, така че можете да смилате кафето колкото искате. В допълнение, висококачествената конусна мелница улеснява процеса на смилане, така че ароматът на крайния продукт да бъде наистина наситен. Интегрираната термоблокова система е с най-високо качество и улеснява постигането на оптимална температура на водата както за постигане на по-добра екстракция на кафе, така и за перфектната текстура на млякото. Както всеки бариста знае, перфектното еспресо се приготвя с необработена гореща вода, така че системата термоблок, загрява водата до максимум 93 градуса по Целзий, като по този начин осигурява извличането на целия аромат от прясно смляното кафе.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Заключение 

Philips Series 4300 EP4349/70 ви предлага възможността да откриете елегантна, надеждна и достъпна автоматична еспресо машина. Той интегрира лесен за използване интерфейс и ви позволява да регулирате температурата, етапа на смилане и количеството напитка, поради което винаги можете да се насладите на персонализирано кафе според вашите предпочитания, точно в уюта на вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo