Philips Satinelle HP6423/00 - Виж цената

Ревю на Philips Satinelle HP6423/00

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Philips Satinelle HP6423/00

Някои от най-разпространените методи за премахване на нежеланото окосмяване са бръсненето със самобръсначка и използването на кола маска. Въпреки това, бръсненето не е толкова ефективно в дългосрочен аспект, а кола маската е болезнена и често може да предизвика кожни дразнения. Именно затова епилаторите са доста предпочитан метод сред дамите, за премахване на нежеланото окосмяване и копринено гладка кожа. Епилатор Philips Satinelle HP6423/00 разполага с различни скорости за епилация и допълнителни аксесоари, които ще ви осигурят гладка кожа, бързо, лесно и безболезнено.

Виж цената за днес

Philips Satinelle HP6423/00 Review

Бръснеща глава за гладко бръснене на чувствителните зони – специално създадена за чувствителните зони на бикини линията и подмишниците, бръснещата глава, следва плавно извивките на тези деликатни зони, за да премахне нежеланото окосмяване от тях бързо, лесно и безболезнено.

Гребен за подстригване – за оформяне на бикини линията – гребена скъсява косъмчетата от бикини линията до 4мм. Можете да го използвате преди епилация, за да бъде тя по-безболезнена и ефективна.

Нежно отстраняване на окосмяването – нежните епилиращи дискове, отстраняват косъмчета с дължина дори от 0,5мм без да опъват вашата кожа. По този начин епилацията е ефективна и същевременно изключително безболезнена.

Виж още: Ревю на Philips Satinelle Advanced BRE630/00

Дизайн

Дизайнът на епилатора е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, с флорални мотиви в сребристо, той ще се превърне в истински аксесоар за всяка поддържана дама, който можете да носите навсякъде със себе си.

Характеристики

Епилаторът има по-усъвършенствани функции, специално създадени за нежните дами. Той има две настройки за скорост за оптимално ефективно и безболезнено епилиране. Скорост ​​1 – разполага с 600 допълнителни нежни издърпвания, докато скорост ​​2 разполага с 733 екстра ефективни издърпващи действия. Този епилатор също се доставя с допълнителни аксесоари за по-лесна поддръжка като Opti smart cap с масажни движения, миеща се глава за епилация и четка за почистване.

Миещата се епилираща глава може да се сваля след употреба и може да се почиства с вода, за да се поддържа чиста. Четката за почистване също ви позволява да почиствате епилиращата глава много лесно, докато бръснещата глава е перфектно оформена, за да следва контурите на подмишницата и бикини линията. Също така, епилиращата глава, е направена с хипоалергенни сребърни йонни дискове, които предпазват кожата от появата на сърбеж и обриви.

Нашето мнение за продукта

Използването на епилатор Philips Satinelle HP6423/00 е чудесен начин да се чувствате комфортно в собствената си кожа. Подарете си копринено мека и гладка кожа, дори в най-чувствителните зони от вашето тяло лесно, бързо и безболезнено.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password