Philips Satinelle Advanced BRE630/00 - Виж цената

Ревю на Philips Satinelle Advanced BRE630/00

Ревюта Уреди за лична грижа
8.7

Рейтинг

Philips Satinelle Advanced BRE630/00

Philips Satinelle Advanced BRE630/00 е красив епилатор от серията “Satinelle” на Philips, предлагащ незабавно и бързо фино обезкосмяване на краката, тялото и лицето – включително чувствителни зони като подмишниците, зоните бикини зоната или горната устна. С плавни движения и възможност за избор между сухо или мокро епилиране, той ще отстрани дори най-фините косъмчета от вашето тяло бързо, лесно и много ефективно.

Philips Satinelle Advanced BRE630/00Виж цената за днес

Philips Satinelle Advanced BRE630/00 Review

S-образна форма на дръжката – благодарение на S-образната формана дръжката на вашия епилатор, маневрирането върху всички зони на тялото е лесно и удобно. Дръжката е удобна за захващане и контрол, за да имате максимален достъп, дори до най-нежните части от вашето тяло.

Патентована епилираща система – благодарение на тази иновативна система от Phillips, дисковете повдигат и събират дори прилепналите по кожата косъмчета, за да бъдат захванати от пинсетите на епилатора и да бъдат издърпани ефективно от корена, без да се накъсват.

Използване на сухо и мокро – вие можете да използвате епилатора, както за сух тип обезкосмяване, така и под душа или във ваната. Съчетайте полезното с приятното и използвайте вашия нов козметичен уред според вашите собствени предпочитания.

Капаче за масажиране – специалното капаче е създадено, за да облекчи усещането при епилация.

Лампичка – уникалната лампичка, поставена в предната част на епилатора, гарантира, че няма да пропуснете да премахнете дори най-фините косъмчета от вашето тяло.

Виж още: Ревю на Philips Satinelle HP6423/00

Дизайн

Дизайнът на епилатора е модерен и стилен. Решен в нежна комбинация от бяло и розово, той ще се превърне в истински аксесоар за всяка поддържана дама, който можете да носите навсякъде със себе си.

Характеристики

Този епилатор е подходящ за мокро или сухо епилиране, което означава, че може да се използва в движение или в банята под душа за максимален комфорт. Той е предназначен за безжична употреба, а акумулаторните батерии издържат до 40мин, след 90-минутно зареждане. Освен това, гамата Satinelle се предлага с множество функции, които увеличават ефективността и комфорта на епилация.

Благодарение на ултра широката епилираща глава, епилацията става по-бързо и по-безболезнено, тъй като тя обхваща по-голяма част от епилираната зона. За деликатните зони, две специално приспособени капачки, постигат допълнителна финес, което означава по-нежна епилация и по-гладък резултат дори при горната устна и брадичката. За епилиране на бикини линията, е предвиден гребен за подстригване преди същинската епилация, за да бъде епилацията по-лесна и безболезнена. След като сте използвали гребена за подстригване, можете да прикрепите главата за бръснене, тъй като този модел се превръща в  напълно функционираща самобръсначка за дамите.

Нашето мнение за продукта

Епилатор Philips Satinelle Advanced BRE630/00 е изключително бърз и ефективен при своята работа. Епилацията може да бъде болезнен процес, така че бързината е ключов фактор, ако искате да избегнете болката. Благодарение на множеството си аксесоари и екстри – Philips Satinelle Advanced BRE630/00 е много лесен за употреба, като същевременно е и изключително ефективен. Наслаждавайте се на копринено гладка и мека кожа, без нежелано окосмяване, благодарение на този нов козметичен уред.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password