Philips S5420/06 - Виж цената

Ревю на Philips S5420/06

Ревюта Уреди за лична грижа
8.7

Рейтинг

Philips S5420/06

Искате ли да имате перфектно оформена брада и да не се налага да отделяте много време и финанси, за да я поддържате? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим самобръсначка Philips S5420/06 с няколко различни функции и висока ефективност при своята работа, тя ще ви помогне в поддържането на вашата брада и то в домашни условия!

Philips S5420/06Виж цената за днес

Philips S5420/06 Review

Мокро или сухо защитено бръснене – благодарение на модернта система MultiPrecision с глави с кръгла форма, самобръсначката се плъзга плавно по контура на лицето и осигурява защита на вашата кожа. Самобръсначката може да бъде използвана както за сухо, така и за мокро бръснене, като разполага с 10 пъти по-ефикасна защита, в сравнение с обикновена самобръсначка.

5 направления на движение – подвижните глави с независими движения, осигуряват лесно приплъзване по вашата кожа, като я предпазват от порязвания и други наранявания.

OneBlade технология – тази нова, революционна технология е предназначена за тези от вас, които по-рядко бръснат брадатата си, но същевременно искат да поддържат своя стил. Устройството може да подстригва, оформя или бръсне косми с всякаква дължина. Изключително бързите ножчета, движещи се с 200 движения/сек., си покарват път през дори най-гъстите и дълги косми за да имате перфектно оформена брада.

Приставка тример – с допълнителната приставка Тример, вие можете да оформите вашите мустаци и бакенбарди бързо, лесно и ефективно.

Виж още: Ревю на Philips Style Care HP8668/00

ДИЗАЙН

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от синьо, черно и сиво, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ

Самобръсначката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката на вашата брада, като за тази цел разполага с 3 удобни и различни по големина остриета. Самобръсначката разполага с гъвкава въртяща се глава с 5 направления на движение, така че да следва контурите на лицето ви, без опасност от порязване, дори в труднодостъпни участъци. Самобръсначката е подходяща както за сухо, така и за мокро бръснене, а батерията и е изключително издръжлива – тя работи 45 минути без прекъсване и се зарежда за едва 1 час. Освен това, уреда разполага с редица модерни функции, като: LED, Таймер, Бързо зареждане, Защитен капак, Автоматично почистване.

Нашето мнение за продукта

Самобръсначка Philips S5420/06 ще ви осигури бързо, лесно и ефикасно бръснене в домашни условия. С множеството си функции и изключителна ефективност, тя ще отстрани всички нежелани косъмчета по вашето лице, за да можете да поддържате стилната си визия в домашни условия.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password