Philips S5130/06 - Виж цената

Ревю на Philips S5130/06

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Philips S5130/06

Вие сте от мъжете, които държат на безупречната си визия, но ви е омръзнало да отделяте време и пари във фризьорските салони за оформянето на вашата брада? Искате нов, ефективен уред, с който да оформяте брадата си в домашни условия? Ние имаме точния уред за вас! Самобръсначка Philips S5130/06 с множество функции и висока ефективност при своята работа, ще ви позволи да поддържате визията на вашата брада бързо, лесно и удобно и то… в домашни условия!

Philips S5130/06Виж цената за днес

Philips S5130/06 Review

Lift & Cut – благодарение на двете ножчета – първото, повдигащо косъма и второто, което отрязва косъма под нивото на кожата – вие ще можете да обръснете гладко своята брада, без да наранявате кожата си.

5 направления на движение – подвижните глави с независими движения, осигуряват лесно приплъзване по вашата кожа, като я предпазват от порязвания и други наранявания.

Приставка тример – с допълнителната приставка Тример, вие можете да оформите вашите мустаци и бакенбарди бързо, лесно и ефективно.

Виж още: Ревю на Philips HC5450/15

ДИЗАЙН

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от черно и червено, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ФУНКЦИИ

Самобръсначката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката на вашата брада, като за тази цел разполага с 3 удобни и различни по големина остриета. Самобръсначката разполага с гъвкава въртяща се глава с 5 направления на движение, така че да следва контурите на лицето ви, без опасност от порязване, дори в труднодостъпни участъци. Самобръсначката е подходяща за сухо бръснене, а батерията и е изключително издръжлива – тя работи 40 минути без прекъсване и се зарежда за едва 1 час. Освен това, уреда разполага с редица модерни функции, като: LED, Таймер, Бързо зареждане.

Нашето мнение за продукта

Поддържайте безупречната форма на вашата брада в домашни условия. Новата самобръсначка Philips S5130/06 е лесна и удобна за използване. Тя ще ви спести време и пари, като същевременно ефективността и и множеството функции, с които разполага, ще ви улеснят в ежедневното поддържане на вашата визия.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password