Ревю на Philips PUS8818

Philips PUS8818

Philips, един от водещите играчи в света на потребителската електроника, е известен с производството на телевизори със здрава изработка, интегриране на продуктивни функции и най-важното е, те отговарят на повечето модерни изисквания за домашно развлечение. Телевизорът Philips PUS8818 показва точно тази философия, като предлага изящен дизайн, разумна цена и внушителен списък от функции. Тук ще обсъдим предимствата и недостатъците на този модел, за да ви помогнем да решите дали той отговаря на вашите нужди.

Philips PUS8818

Виж цената за днес

Philips PUS8818: Характеристики, функции и технологии

Аудио система

Philips PUS8818 идва с мощна аудио система с вградени говорители, предлагащи обща аудио мощност от 40W. Тази функция гарантира здрав и ясен звук, който може да преобрази вашата гледна точка в домашен киносалон.

Свързаност

Телевизорът поддържа Bluetooth и Wi-Fi връзки, което улеснява свързването с други устройства. Той поддържа също и Wi-Fi стандарт 802.11ac, известен с високата си скорост на передача на данни и по-добра производителност в зазпълнени безжични мрежи.

Енергийна консумация

Philips PUS8818 е доста енергоемкият, неговата годишна консумация на енергия достига до 61 kWh при обикновен режим на работа и 128 kWh при HDR режим. Според най-новите европейски разпоредби телевизорът има енергийна ефективност клас E.

Размери

С дименсии 1231 x 259 x 783 мм (със стойка) и тегло 18.2 кг (със стойка), PUS8818 е елегантен и функционален. Без стойката теглото се понижава до 15.5 кг при размери 1231 x 80 x 720 мм. Опаковката на този модел е с размери 1400 x 160 x 890 мм и брутно тегло 22.3 кг.

Smart TV

Осигурен с операционната система Google TV, PUS8818 позволява достъп до най-популярните видео приложения като YouTube, Netflix и HBO Max. Поддържа Mirroring и може да отразява екрани, работещи на iOS или Android. Вграден е Google асистент, а също така е съвместим и с Alexa. Процесорът P5 Perfect Picture осигурява отлично визуално изживяване, а с повече от 16 GB място за съхранение имате достатъчно пространство за вашия контент.

Видео характеристики

Телевизорът притежава резолюция от 3840 x 2160 пиксела, която осигурява изключително детайлна картина. Поддържа HDR технологии – HDR 10, HDR 10+, HLG и Dolby Vision, които значително подобряват качеството на изображението, добивайки се ясни детайли и естествени цветове дори и при най-тъмните сцени.

Технологии на изображението

Micro Dimming Pro и Wide Color Gamut

Philips PUS8818 използва Micro Dimming Pro технология, която анализира изображението на телевизора в 6400 различни зони и от това регулира яркостта, за да постигне динамични и ясни картини. Широка цветова гама от 90% DCI/P3, на друга страна, гарантира реалистични цветове и тонове, които оживяват на екрана.

Dolby Vision, HDR10+ и HLG

Този модел поддържа няколко HDR стандарта: Dolby Vision, HDR10+ и HLG (Hybrid Log Gamma). Това гарантира, че телевизора може да изобрази по-широк диапазон от светлина и цветове, давайки по-реалистични и динамични изображения.

Perfect Natural Motion и P5 Perfect Picture Engine

Perfect Natural Motion е технология, предназначена да намали размитостта на движещи се обекти, докато P5 Perfect Picture Engine подобрява качеството на изображението, като прави цветове по-живи и текстурите по-реалистични.

FreeSync VRR (Variable Refresh Rate) и съвместимост с CalMAN

FreeSync VRR помага да се намалят разместването и разкъсването на екрана, като създава по-плавно изображение при игри. Съвместимостта с CalMAN осигурява висока точност на цветовете и калибриране на екрана.

Характеристики за игри

FreeSync Compatible, VRR и ALLM

Телевизорът е съвместим с FreeSync, което подобрява възприятието на движението и намалява съдържанието на размития в движещите се сцени.

VRR (Variable Refresh Rate) автоматично адаптира скоростта на обновяване на телевизора, в зависимост от източника на сигнала.

ALLM (Auto Low Latency Mode) включва най-ниската латентност за игри, незабавно след ключовия момент.

Аудио технологии

Dolby Atmos и AI Sound

Dolby Atmos представлява ново поколение аудио технология, която създава тривименсионален звук. AI Sound оптимизира звуковата сцена в зависимост от типа на съдържанието и акустиката на помещението.

Night mode, Dolby Bass Enhancement и Dolby Volume Leveler

Noщен режим намалява шума и подобрява яснотата на звука по време на нощта, докато Dolby Bass Enhancement осигурява богат и детайлен бас звук. Dolby Volume Leveler осигурява еднородно ниво на звука при смяна на канали или входове.

Clear dialog, EQ и AI DTS

Clear Dialog подобрява разбираемостта на диалогите, докато EQ (еквалайзер) позволява подръбно настройване на звуковото поле. AI DTS, от друга страна, подобрява пространствената разделителна способност на звука.

Play-Fi и Mimi Sound Personalization

Play-Fi поддържа безпроблемно аудио стрийминг и прослушване на музиката ви от любимите ви услуги. Mimi Sound Personalization позволява индивидуално задаване на звуковите настройки.

Калибриране за камерата

С функцията за калибриране на камерата, можете да направите настройките на телевизора идеални за вашето конкретно помещение, създавайки персонализирана гледна точка.

Серията PUS8818 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS8818, Philips 50PUS8818, Philips 55PUS8818, Philips 65PUS8818 и Philips 75PUS8818.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS8818: Мнение за продукта

Екранът предлага изключително качество на картината с богати и ярки цветове, а интегрираното аудио е достатъчно силно за повечето потребители. Наличието на интелигентни функции подчертава факта, че Philips се стреми да остане на върха на технологичния напредък, като предлага продукти, които ви позволяват да се наслаждавате на цифровото си съдържание както искате. Като вземем под внимание споменатите фактори, можем спокойно да препоръчаме Philips PUS8818 като достоен избор за тези, които търсят надежден телевизор с добри функции на разумна цена.

Виж цената за днес

3.4/5 - (7 votes)
Review-bg.com
Logo