Ревю на Philips PUS8807/12

Philips PUS8807/12

Телевизорът Philips PUS8807/12 е чудесен избор за всяка стая в дома ви. Той е лесен за настройка и използване и предлага невероятно качество на картината.

Philips PUS8807/12

Виж цената за днес

Philips PUS8807/12: Характеристики, функции и технологии

Ambilight е функция на телевизора Philips PUS8807/12, която създава настроение в дневната ви. Това е все едно да имате свое малко кино у дома, но без разходите и проблемите на отделен проектор.

Системата Ambilight използва технологията Light Guide Plate (LGP) на Philips, за да прожектира изображения върху стената зад телевизора, която след това ги отразява обратно във вашата всекидневна. Резултатът е поглъщащо представяне, което изглежда така, сякаш идва от вътрешността на всекидневната ви – и може да се регулира според вкусовете ви.

Най-хубавото е, че Ambilight може да бъде във всеки цвят на дъгата: бял, син, червен, зелен… дори розов! Разбира се, ако искате да постигнете истинска атмосфера, ще ви трябва нещо като този комплект Philips Ambilight, за да запълните със светлина празните стени.

Телевизорът Philips PUS8807/12 има впечатляваща HDR картина. Тя е ярка, чиста и жизнена – но не прекалено ярка или прекалено жизнена. Изображението е лесно за гледане при всякакви условия на осветление, а когато включите функцията за динамичен контраст, става още по-добро. Тя добавя фино засенчване около обектите в картината, което прави нещата да изглеждат по-реалистични и им помага да изпъкнат на екрана.

Видеопроцесорът Philips P5 е мощен хардуер, който можете да използвате, за да подобрите телевизионното си изживяване. Процесорът P5 може да се използва за игра на игри, предаване на висококачествено съдържание и дори за по-завладяващо изживяване на домашното ви кино.

Телевизорът Philips PUS8807/12 разполага с две технологии Dolby Vision и Dolby Atmos. Първата се нарича “Dolby Vision HDR”, която представлява нов начин за гледане на HDR видео съдържание. Това ви позволява да гледате същото съдържание с висок динамичен обхват (HDR), както на традиционните телевизори, но с много по-широка цветова гама и по-висока разделителна способност. С други думи, това е като да гледате филм в киносалон на екран IMAX – само че по-добре!

Втората технология се нарича “Dolby Atmos”, която използва високоговорители, разположени в стаята ви, така че всички те да могат да възпроизвеждат звук едновременно. Тя е подобна на съраунд звука, но е по-поглъщаща, защото има повече високоговорители, които възпроизвеждат различни звуци на различни нива, така че всичко се усеща така, сякаш се случва около вас.

Телевизорът Philips с PUS8807/12 е интелигентен телевизор, който може да се свързва с други устройства, включително аудиосистеми и др. Той е снабден с функцията DTS Play-Fi, която ви позволява да предавате поточно музика от телефона или таблета си чрез Wi-Fi. Това ви позволява да слушате музика от любимите си изпълнители във всяка стая на дома си, дори когато сте далеч от дома.

С телевизора Philips можете да се възползвате максимално от най-новото геймърско оборудване с изключително бързи игри и невероятно плавни графики. Направете скок, променете бързо посоката или направете перфектния завой. Поддържат се HDMI 2.1, VRR и Freesync.

Искате да говорите с телевизора си? Вече можете да го управлявате чрез Google Assistant или Alexa.

Просто натиснете бутон на дистанционното управление и кажете “Hey Google” или “Alexa” и ще можете да управлявате телевизора или интелигентните домакински уреди с гласа си. Или поискайте от Alexa да управлява телевизора ви чрез устройства, съвместими с Alexa.

Серията PUS8807/12 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS8807/12, Philips 50PUS8807/12, Philips 55PUS8807/12, Philips 65PUS8807/12, Philips 75PUS8807/12 и Philips 86PUS8807/12.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS8807/12: Мнение за продукта

Philips PUS8807/12 е добър избор. Той има страхотно качество на картината и много модерни функции. Ако искате да гледате спорт и друго съдържание, което разчита на цветовете, това може да не е най-добрият избор за вас.

Виж цената за днес

3.8/5 - (19 votes)
Review-bg.com
Logo