Ревю на Philips PUS8518

Philips PUS8518

Philips PUS8518 е модерен телевизор, който предлага впечатляваща комбинация от първокласни спецификации, иновативни технологии и многостранност, което го прави идеален избор за потребителите, които искат да наслаждават на качественото съдържание в своя дом. Имайки предвид всички налични модели на пазара, решението да изберем Philips PUS8518 се основава не само на експертните мнения, но също и на потребителските отзиви за модела.

Philips PUS8518

Виж цената за днес

Philips PUS8518: Характеристики, функции и технологии

Аудио система

Philips PUS8518 e снабден с мощни вградени говорители, разполагащи с обща изходна мощност от 20 W. Моделът няма независим контрол върху аудиото, което означава, че всички говорители работят синхронно за оптимална аудио производителност.

Свързаност

Телевизорът Philips PUS8518 предлага широка гама от възможности за свързване. Моделът поддържа Bluetooth и Wi-Fi, като Wi-Fi стандартът е 802.11 ac, което гарантира бързи и стабилни връзки.

Енергийна консумация

Когато става въпрос за енергийна консумация, Philips PUS8518 демонстрира отлична ефективност. Моделът има годишна консумация на енергия от 77 kWh за 1000 часа нормална употреба и 98 kWh за 1000 часа в HDR режим. Консумацията на електричество в режим на готовност е изключително ниска – само 0.3 W. Според най-новите европейски разпоредби, машината е класифицирана в енергиен клас F, което достига едно от най-високите нива на енергийна ефективност в индустрията.

Размери

Телевизорът Philips PUS8518 има размери 1231 x 256 x 740 мм със стойка и 1231 x 81 x 720 мм без стойка. Тежи 16 kg със стойката и 15.5 kg без нея. Големина на опаковъчната кутия е 1360 x 160 x 840 mm, а общото брутно тегло на опакованото устройство е 19.5 Kg.

Интерфейс

Philips PUS8518 разполага с широка гама от портове за свързваност, включително 2 x USB, 1 x RJ-45, 1 x Jack 3.5 mm, CI+ slot, 3 x HDMI 2.0, 1 x Digital Optical Out и 1 x HDMI 2.1. Има плосък тип екран.

Smart TV

Популярна операционна система Google TV управлява Philips PUS8518, предлагащ широк набор от видео приложения, включително YouTube, Netflix, Rakuten TV, Amazon Prime, Disney+, HBO Max, Antena Play, Voyo, SkyShowtime. Допълнително телевизорът има функция за “Mirroring” или огледално отразяване на екрана, както за iOS устройства, така и за Android. Интегриран е Google Assistant, a Alexa е налична за употреба. Устройството работи с процесор от типа P5 Perfect Picture, а паметта за съхранение е 16 GB. Версията на Bluetooth е 5.0.

Видео характеристики

Телевизорът предлага 4K Ultra HD резолюция (3840 x 2160), и различни HDR технологии за подобряване на качеството на картината, включително HDR 10, HDR 10+, HLG и Dolby Vision. Това подсилва стойността на модела, като предлага невероятно детайлни изображения с богати и ярки цветове.

Технологии на изображението

Micro Dimming Pro

Тази функция анализира картината на екрана в 6400 различни зони и настройва яркостта на всяка зона интелигентно, за да подобри контраста и цветовете.

Dolby Vision

Dolby Vision е технология за HDR, която предоставя по-ярки, детайлни и реалистични изображения, като използва подобрена обработка на цветовете, яркост и контраст.

Natural Motion

Тази функция създава плавни движения във видео сцени с бързо движение, като намалява ефекта на размазване на изображението.

HLG (Hybrid Log-Gamma)

HLG е HDR технология, създадена специално за телевизионните предавания, което предоставя на потребителите високо качество на изображението.

FreeSync и VRR (Variable Refresh Rate)

FreeSync и VRR са технологии, които осигуряват плавно и синхронизирано изображение, като предотвратяват ефекта “screen tearing” по време на игри и други видове видео сцени с висока честота на обновяване.

HDR 10+

HDR 10+ подобрява качеството на картината, като прави изображенията по-детайлни, ярки и с по-широк динамичен обхват на цветовете.

Съвместимост с CalMAN

Телевизорът е съвместим с CalMAN, което ви предоставя опцията да извършите професионално калибриране на изображението за оптимални цветове и плавни градации.

Широка цветова гама от 90% DCI/P3

Телевизорът предоставя широка цветова гама, която покрива добре 90% от DCI/P3 стандарта, осигурявайки богати и точни цветове на изображението.

Характеристики за игри

FreeSync Compatible

Телевизорът е съвместим с FreeSync технологията, която осигурява плавно и синхронизирано изображение по време на игри.

VRR (Variable Refresh Rate)

VRR технологията подобрява игрите на телевизора, като предлага плавно и синхронизирано обновяване на изображението зависимо от обновяване на кадрите на играта.

ALLM (Auto Low Latency Mode)

ALLM автоматично намалява забавянето на изображението в игрите, подобрявайки реакцията и времето на отговор.

Аудио технологии

Dolby Atmos

Dolby Atmos предоставя триизмерно аудио изживяване, което добавя звукови обекти, които се движат около ви, за по-реалистичен звук.

AI Sound

AI Sound анализира аудиото в реално време и подобрява качеството на говора и музиката, като предоставя по-чист и ясен звук.

Night mode

Режимът за нощно слушане намалява громките звуци по време на нощни часове, за да не събужда спящите членове на семейството.

Dolby Bass Enhancement

С тази функция, телевизорът предоставя по-мощен и ясен бас, за да подобри общото аудио изживяване.

Dolby Volume Leveler

Функцията за нивелиране на обема намалява разликата между тихи и громки звуци, осигурявайки постоянно и стабилно ниво на звука.

Clear dialog

Тази функция оптимизира качеството на човешкия глас, правейки говора по-ясен и разбираем.

EQ и AI DTS Play-Fi

Телевизорът има вграден еквалайзер и поддържа AI DTS Play-Fi, като осигурява високо качество и безжично предаване на звук на заобиколените звукови системи.

Mimi Sound Personalization

Тази функция предоставя индивидуално аудио изживяване чрез анализ и корекция на индивидуалните слухови потребности на потребителя.

Калибриране за камерата

Телевизорът предлага опция за калибриране на звука чрез камерата насочена към вашата зона за гледане, подобрявайки точността на аудио настройките.

Серията PUS8518 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS8518, Philips 50PUS8518, Philips 55PUS8518 и Philips 65PUS8518.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS8518: Мнение за продукта

Обобщавайки ревюто на телевизора Philips PUS8518, може да се заключи, че моделът предлага отлично пълноценно изживяване в домашната среда, което отговаря на нарастващите изисквания на потребителите. Технологиите завладяват със своя ненадминат качество на картината, перфектна аудио система, съобразено смарт интерфейс и съвременен дизайн. Основните предимства на Philips PUS8518 свидетелстват за иновациите, които се съдържат в този телевизор. Със сигурност можем да препоръчаме Philips PUS8518 на потребителите, които търсят телевизор с отлични параметри, с който да вдигнат вечерното развлечение и уют в дома си на ново ниво.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo