Ревю на Philips PUS8507/12

Philips PUS8507/12

Телевизорът Philips PUS8507/12 е добър телевизор. Той има много добро качество на картината и хубав звук. Може да бъде свързан към интернет и да възпроизвежда видеоклипове от интернет. Потребителският интерфейс е прост и лесен за използване.

Philips PUS8507/12

Виж цената за днес

Philips PUS8507/12: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът Philips PUS8507/12 е снабден с функцията Magic Ambilight, която показва изображение при околната светлина в стаята ви. Можете да избирате от разнообразни изображения, които са свързани с различни дейности, като например игра на игри или гледане на филми.

Процесорът Philips P5 е централен процесор, който за първи път е използван в сериите телевизори Philips PUS8507 и PUS8509. Той е ARM-базиран процесор, което означава, че е проектиран да бъде малък, енергийно ефективен и бърз. Процесорът е проектиран с високопроизводително ядро P5, работещо на 1,6 GHz, с четириядрен графичен процесор Mali-T880 MP4. Графичният процесор Mali-T880 MP4 е способен на 3D игри и обработка на 4K видео, което го прави много мощен телевизор.

Dolby Vision е съвсем нова технология, която използва чипове с допълнителна изчислителна мощ, за да позволи създаването на съдържание с HDR10. Това означава, че можете да гледате филми в Dolby Vision на телевизора си, дори ако първоначално не са били създадени с тази технология.

Телевизорът PUS8507/12 използва Dolby Atmos, за да създаде съраунд звук от високоговорителите на телевизора. Това означава, че ще можете да чувате звуци, идващи от всички посоки – дори над или зад вас – и ще изглежда, че звукът се движи около вас, сякаш идва от друга стая.

Android е много популярна операционна система за интелигентни телевизори, тъй като позволява на потребителите да имат достъп до широк набор от приложения, включително услуги за стрийминг като Netflix и YouTube. Това означава, че можете да гледате каквото искате на телевизора си, без да се налага да влизате в хола или да ставате от дивана.

Philips е на пазара на телевизори от дълго време и е една от най-популярните марки. Компанията има много различни модели, но един от най-популярните е телевизорът PUS8507/12. Този конкретен модел се предлага с поддръжка на Google Assistant, както и на Alexa, така че можете да използвате всеки един от гласовите асистенти за управление на телевизора си.

Ако имате устройство на Apple, например iPhone или iPad, можете да използвате Siri или приложението Google Assistant, за да управлявате новия си телевизор Philips PUS8507/12. Ако разполагате с телефон или таблет с Android, приложението Smart Hub на Samsung ще работи отлично за управление на вашия телевизор Philips PUS8507/12.

Например, ако искате да смените канала на телевизора си от Netflix на Amazon Prime Video, трябва само да попитате Siri или Google Assistant на вашия iPhone или iPad. Или ако искате да гледате някакво стрийминг съдържание от Netflix или Amazon Prime Video на своя телевизор Philips PUS8507/12, без да се налага да напускате дивана или да ставате от него отново и отново през деня – просто попитайте Alexa или говорете на своя високоговорител Echo, докато сте седнали!

С най-новата версия на HDR (High Dynamic Range) получавате повече цветове и по-широк диапазон от нива на яркост от всякога. Резултатът е по-реалистична и поглъщаща картина, с повече детайли дори в тъмни сцени.

А с HLG можете да се наслаждавате на HDR10+ съдържание на телевизора си с по-бърза честота на опресняване от стандартното HDR10 съдържание.

Серията PUS8507/12 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS8507/12, Philips 50PUS8507/12, Philips 58PUS8507/12 и Philips 65PUS8507/12.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS8507/12: Мнение за продукта

Philips Pus8507/12 е красив телевизор. Той има отлично качество на картината и е лесен за използване. Дистанционното управление е много интуитивно и има много различни бутони, които улесняват намирането на това, което ви трябва. Интерфейсът също е много интуитивен, има много различни опции за настройка на телевизора и можете бързо да стигнете до тях, като използвате дистанционното управление или клавиатурата на компютъра си.

Виж цената за днес

3.8/5 - (9 votes)
Review-bg.com
Logo