Ревю на Philips PUS8118

Philips PUS8118

Philips PUS8118 е съвременен и иновативен телевизор, който моментално привлича вниманието със своя изискан и елегантен дизайн. Производителите на Philips са инвестирани в това да осигурят най-доброто качество изображение и звук, както и атрактивен и удобен потребителски интерфейс. В това ревю ще ви представим най-забележителните характеристики на телевизора Philips PUS8118, като споделим нашия опит и мнения относно устройството и разберем дали оправдават инвестицията в този модел.

Philips PUS8118

Виж цената за днес

Philips PUS8118: Характеристики, функции и технологии

Аудио система

Philips PUS8118 е оборудван с аудио система с обща мощност от 20 W. Макар че не включва независим контрол на силата на звука, тази характеристика минимизира изкривяването и по позволява постигането на чист и балансиран звук.

Свързаност

Този модел от Philips включва вградени функции за безжична свързаност, като Bluetooth и Wi-Fi, с поддръжка на стандарт 802.11 ac. Това позволява лесен и бърз достъп до функциите на умния телевизор и подобрява общото изживяване.

Енергийна консумация

Philips PUS8118 е устройство с относително ниска енергийна консумация. Годишната консумация на енергия за 1000 часа е 94 kWh, а консумацията на енергия в HDR режим за 1000 часа е 183 kWh. В режим на готовност, устройството консумира само 0.3 W енергия.

Размери

Телевизорът има следните размери: със стойка – 1450 x 300 x 905 мм, без стойка – 1450 x 85 x 846 мм. Теглото е 20.6 kg със стойка и 20.3 kg без стойка.

Смарт функционалности

Philips PUS8118 предлага различни приложения за видео, включително YouTube и Netflix, за да удовлетвори разнообразните вашите нужди от развлечение. Допълнително, телевизорът включва Mirroring функция, Android и GLasови асистенти – Alexa и Google Assistant.

Видео характеристики

С резолюция от 3840 x 2160, HDR технологията (HDR 10+, HLG, Dolby Vision) и типа процесор Pixel Precise Ultra HD, телевизорът предлага отлично качество на изображението, което гарантира ярки и реалистични цветове и детайли.

Характеристики на игрите

Моделът на този телевизор идва с две ключови функционалности насочени специфично към геймърите – VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode).

VRR или променлива честота на опресняване е функция, която автоматично приспособява честотата на опресняване в реално време, в зависимост от изпълнението на вашата игра. Това води до гладко и непрекъснато изображение, без смущения или размазване, което е от ключово значение за създаване на реалистични и впечатляващи игрови изживявания.

ALLM или Auto Low Latency Mode намалява латентността чрез автоматично намаляване на закъснението при възпроизвеждане на игри. Когато функцията е активирана, телевизорът автоматично превключва в режим на ниска латентност при стартиране на игра, осигурявайки бърз и ефективен отговор на командите.

Аудио технология

Аудио технологията на този телевизор включва Dolby Atmos и AI Sound. Dolby Atmos е превъзходна технология за обработка на звука, която създава виртуално 3D пространство за звук, предоставяйки по-реалистично и поглъщащо звуково изживяване.

AI Sound е функция, която автоматично оптимизира звука в реално време спрямо съдържанието, което се възпроизвежда. Това включва функциите Night Mode, Dolby Bass Enhancement и Dolby Volume Leveler, които работят заедно, за да предоставят отлично качество на звука независимо от силата на звука или типа на аудио съдържанието.

Clear Dialogue EQ AI функцията се стреми да подобри чистотата и яснотата на диалога, като подчертава гласовете и намалява фоновия шум.

Серията PUS8118 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS8118, Philips 50PUS8118, Philips 55PUS8118, Philips 65PUS8118 и Philips 70PUS8118.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS8118: Мнение за продукта

След като разгледахме различните аспекти на телевизора Philips PUS8118, можем да заключим, че това устройство предлага отлично качество на изображение, благодарение на технологии като 4K Ultra HD, HDR и Ambilight. Звукът също е приятен и чист, с изключителна поддръжка на Dolby Atmos стандарта.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo