Ревю на Philips PUS7657/12

Philips PUS7657/12

Philips PUS7657/12 е зашеметяващ телевизор, който е създаден, за да впечатлява. Той се предлага в черно и сиво, с елегантен, модерен дизайн, който може да се монтира на стената или да се постави на стойка. Телевизорът има ултратънка рамка, която го кара да изглежда така, сякаш плува пред вас, а дизайнът се допълва от много тънка рамка, която също спомага за това да изглежда по-модерен от повечето телевизори.

Philips PUS7657/12

Виж цената за днес

Philips PUS7657/12: Характеристики, функции и технологии

Philips PUS7657/12 използва новия процесор Pixel Precise Ultra HD, който подобрява начина, по който видеоклиповете се показват на вашия телевизор, като намалява размазването при движение, подобрява яснотата и подобрява цветовете. Това означава, че ще виждате по-ясни изображения с по-малко замъгляване, а видеоклиповете ще изглеждат така, сякаш са заснети с камера от висок клас, а не само с шепа пиксели.

Dolby Vision е технология, която създава по-реалистична картина чрез използване на метаданни, за да може телевизорът ви да е по-наясно с това, което ви показва. Това означава, че когато гледате филм или сериал, телевизорът знае какво се случва на екрана и може да регулира цветовете, интензивността и яркостта на изображението, за да изглежда то възможно най-добре.

Системата Dolby Atmos е нов начин да се насладите на силата и дълбочината на звука, който чувате във филми, музика, спорт и др. С Dolby Atmos телевизорът ви ще може да възпроизвежда звуци в цялата стая, дори над главите. Той ще използва вградените в телевизора ви високоговорители, за да създаде живо аудио изживяване, което сякаш идва отвсякъде едновременно.

Със своя тънък дизайн този 4K Smart телевизор внася нови нива на удобство при гледане. Този телевизор се предлага и с вграден инфрачервен бластер, който ви позволява да управлявате другите си устройства с едно дистанционно и да прехвърляте мултимедия от компютъра си на големия екран.

Philips PUS7657/12 ви позволява да се възползвате максимално от конзолата си с бързи игри и монотонни графики. HDMI свързаността с поддържани VRR и настройки за ниска латентност се активира автоматично, когато включите конзолата.

Много се радваме да ви представим SAPHI – нов начин да се наслаждавате на телевизия. Тази нова услуга улеснява достъпа до любимите ви предавания и филми на вашия телевизор Philips PUS7657/12.

И така, какво е толкова страхотно в SAPHI? Просто е, получавате всичките си любими предавания и филми на едно място, актуализирани ежедневно. И можете да ги гледате, когато пожелаете – на големия екран на телевизора си или на смартфона си! Това е все едно да имате Netflix в хола си, само че по-добре, защото е от Philips.

Серията PUS7657/12 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS7657/12, Philips 50PUS7657/12, Philips 55PUS7657/12, Philips 65PUS7657/12 и Philips 70PUS7657/12.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS7657/12: Мнение за продукта

Телевизорът Philips PUS7657/12 е изключително изгоден, тъй като предлага много функции и интелигентност на достъпна цена. Той е лесен за настройване и използване и няма да наруши бюджета.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo