Philips FC9331/09 - Виж цената

Ревю на Philips PowerPro Compact FC9331/09

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Philips PowerPro Compact FC9331/09

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9331/09 с възможнос за почистване на всякакъв вид замърсявания, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Philips PowerPro Compact FC9331/09Виж цената за днес

Philips PowerPro Compact FC9331/09 Review

PowerCyclone 5 – тази технология увеличава въздушния поток, като отделя праха от въздуха само с едно движение.

Накрайник TriActive – благодарение на специалния си профил, този накрайник достига дори до най-фините замърсявания дори в килимите с дълъг косъм. От друга страна, по-големият отвор отпред позволява лесното засмукване на по-едри отпадъци, а страничните канали на накрайника, позволяват лесното почистване на повърхности, които се намират близо до мебели или до стени.

Виж още: Ревю на Dirt Devil Spider M607

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в синьо и черно, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични (Ш х В х Д) 281 х 247 х 410 мм и е с тегло от едва 4.5кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас C; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с аксесоар за тесни пространства, който позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Четката за прах от друга страна, позволява лесното отстраняване на прахови частици от фини повърхности. Също така, тя разполага с вградена четка за под.

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачката е 1.5л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 650W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 6м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 79dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9331/09 е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом. За една искряща чистота и свежест, изберете новата прахосмукачка на Philips.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password