Ревю на Philips OLED707/12

Philips OLED707/12

Телевизорът Philips OLED707/12/12 е истински звяр. Той е зареден с невероятни функции и може да понесе сериозно натоварване. Той има невероятно качество на картината и множество интелигентни функции, които ще ви харесат. Той е идеален за всеки, който иска най-доброто качество на картината, дизайн и функционалност.

Philips OLED707/12

Виж цената за днес

Philips OLED707/12: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът Philips OLED707/12/12 е интелигентен телевизор с процесор P5 и възможности за изкуствен интелект. Процесорът P5 му позволява да разбира какво гледате, така че не е нужно да се притеснявате, че децата ви гледат твърде много телевизия или твърде много съдържание с насилие. Той разполага и с интернет браузър, така че можете да сърфирате в мрежата направо на екрана си.

Телевизорът Philips OLED707/12/12 има отличителен, модерен дизайн, който съчетава традиционни материали с модерни технологии. Изключително тънката метална рамка и тъмните метални крачета от сатиниран хром придават на този телевизор отличителен стил, а дистанционното управление има специални бутони за любимите ви стрийминг услуги. В опаковката и вложките са използвани рециклирани картон и хартия.

Телевизорът Philips OLED707/12/12 е най-новият модел от линията 4K UHD телевизори на компанията и разполага с впечатляващ списък от функции, които подкрепят претенцията му за най-добре изглеждащ телевизор на пазара. OLED дисплеят създава брилянтно HDR изображение, което съперничи на всеки друг телевизор, който сме виждали, включително и на тези с LCD дисплеи.

Благодарение на Dolby Vision и Dolby Atmos можете да се наслаждавате както на съдържание с висока разделителна способност, така и на поглъщащи звукови писти с ясно качество на картината, което е толкова добро, колкото е възможно.

Philips Ambilight е технология, която позволява на телевизора да реагира на това, което се показва на екрана, като прави всеки момент по-реален. Можете да гледате любимите си предавания, но когато превключите на новини или спортен мач, светодиодите около телевизора светват по впечатляващ начин. И това не е само за външен вид – той също реагира на случващото се на екрана.

Той е добър избор и за геймъри благодарение на функциите G-Sync, VRR и FreeSync.

G-Sync ви позволява да синхронизирате честотата на опресняване на вашия компютър или конзола с тази на телевизора, така че те да са в синхрон. Това е особено полезно, когато играете игри на компютър, където други телевизори може да не могат да достигнат честотата на кадрите в играта. FreeSync не изисква никакъв софтуер или допълнителен хардуер – тя е точно като G-Sync, само че работи само с видеокарти на AMD.

Технологията VRR (вертикална честота на опресняване) регулира честотата на опресняване на екрана в зависимост от това какво гледате, така че той изглежда по-добре, ако гледате спорт или филми, отколкото ако гледате нещо като анимация или видеоигра.

Серията OLED707/12/12 се предлага в няколко модела: Philips 48OLED707/12/12, Philips 55OLED707/12/12 и Philips 65OLED707/12/12.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips OLED707/12: Мнение за продукта

Нашият преглед на телевизора Philips OLED707/12/12 е положителен. Смятаме, че е лесен за настройка, лесен за използване и забавен за гледане. Качеството на картината е отлично – останахме поразени от това колко добре изглежда в сравнение с други телевизори, които сме преглеждали. Смятаме, че това би бил отличен избор за всеки, който иска качествен телевизор.

Виж цената за днес

3.7/5 - (8 votes)
Review-bg.com
Logo