Ревю на Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

Фотоепилаторите са се превърнали в незаменими помощници за жени, които търсят бързо, ефективно и дълготрайно решение за премахване на нежеланите косми. Именно това обещава Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, който ще разгледаме в това ревю.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

Виж цената за днес

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00: Характеристики, функции и технологии

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 разполага с няколко напреднали функции, които го правят един от най-ефективните фотоепилатори на пазара. Сензорът Smartskin е една от тези функции и позволява на уреда да се приспособи към вашата кожа. Това означава, че уредът може да разпознае цвета на вашата кожа и да настрои силата на светлинните импулси според това, за да се гарантира максимална ефективност и безопасност.

Технологията SenseIQ е друга напреднала функция на този фотоепилатор. Тя позволява на уреда да разпознава вашите нужди и да настройва терапията си според тях. Това означава, че уредът може да регулира силата на светлинните импулси, за да се гарантира максимална ефективност във всички зони на тялото.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 е на разположение както в кабелна, така и в безжична версия. Това дава възможност на потребителите да използват уреда на всяко място, където се чувстват удобно.

С 450 000 импулса, този фотоепилатор има достатъчно мощност за да предостави дълготрайни резултати на премахване на нежеланите косми. За да се гарантира максимална ефективност, уредът е снабден с аксесоари за лице, тяло, подмишници и слабини, които позволяват на потребителите да използват уреда за премахване на косми във всички зони на тялото.

IPL технологията на Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 предлага възможност за ефективно и нежно третиране у дома. Тази технология използва интензивни светлинни импулси, които достигат до корена на косъма и го “приспиват”, като по този начин предотвратяват растежа му. Това означава, че кожата може да бъде гладка и без окосмяване за много дълго време.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 е разработен съвместно с дерматолози и е клинично тестван. Това гарантира, че уредът е сигурен и ефективен за употреба у дома, включително и на чувствителни зони на тялото.

Обективните изследвания показват, че след три процедури може да се постигне до 92% намаляване на окосмяването. За да постигнете тези резултати, са необходими първите четири процедури на всеки две седмици, а след това следващите осем процедури на всеки четири седмици. След 12 процедури, кожата може да бъде гладка и без окосмяване до шест месеца.

Philips Lumea предлага интелигентни приставки, които се адаптират към всяка зона на тялото за персонализирано и ефективно третиране на космите. Приставката за цяло тяло е създадена да се прилепва към всяка извивка на тялото и да адаптира настройките си за всяка зона на тялото. Прозорците за третиране на Lumea са създадени така, че да увеличават контакта с кожата, за да се гарантира, че светлината няма да избяга, което позволява ефективно и нежно третиране дори на деликатните и чувствителни зони.

За труднодостъпните зони на подмишниците, Lumea предлага интелигентна приставка с извит навън дизайн, която се адаптира към зоната за персонализирано третиране. Тази приставка е със среден размер и има прозорец с размер 3 см2. Приставката за подмишници е ефективна и 86% от жените са доволни от намаляването на окосмяването в тази зона.

За бикини зоната, Lumea предлага интелигентна приставка с допълнителен филтър за светлина, която е специално създадена за персонализирано третиране на тази зона. Прозорецът на приставката е с размер 3 см2 и има прозрачен филтър за допълнителен комфорт. Извитият дизайн на приставката за бикини зоната допълва контурите на тялото за максимален контакт, ефективност и комфорт. 78% от жените са доволни от намаляването на окосмяването в тази зона.

Интелигентната приставка за тяло на фотоепилатора Lumea разполага с най-голямото прозорче за третиране, което е налично, с размер от 4,1 кв.см. Това я прави идеална за бързо третиране на по-големи участъци от тялото като краката, ръцете и корема. В действителност, можете да третирате двете си глезени само за 8,5 минути. Извитият дизайн на приставката следва контурите на тялото ви за максимален контакт с кожата. Просто поставете приставката и тя ще адаптира персонализирана програма, специално за областта на тялото, която третирате. 83% от жените са доволни от намаляването на космите по краката.

Прецизната приставка за лице е разработена с грижа така, че да има малък плосък прозорец с размер 2 кв.см, който ви позволява ефективно и деликатно да третирате космите по лицето си. Тя е идеална за горната устна, брадата или линията на челюстта и разполага с допълнителен вграден филтър. Когато приставката се постави върху устройството, интелигентната приставка автоматично адаптира светлинната терапия специално за лицето ви. 84% от жените са доволни от намаляването на космите по лицето.

Фотоепилаторът Lumea от серия 9000 работи на батерии и е нашата единствена безжична опция, която Ви позволява лесно да третирате труднодостъпните зони без да има кабел, който да Ви пречи. Също така, липсата на кабел означава, че можете удобно да третирате космите по тялото си навсякъде във Вашия дом.

Безплатното приложение Philips Lumea IPL Ви помага да персонализирате третирането и да постигнете по-добри резултати. Така става още по-лесно да получите до шест месеца дълготрайно гладка кожа в комфорта на собствения си дом. Интуитивното приложение Ви предоставя съвети и трикове за техниката Ви през всеки един момент. Неговите програми за персонализирано третиране и адаптивен график Ви помагат да управлявате третиранията си, за да паснат идеално във Вашето ежедневие. Ще бъдете готови по най-бързия начин и във всеки един момент.

Фотоепилаторът Philips Lumea 9000 Series е ефективен за широк спектър от окосмяване и типове кожа. Той работи върху естествено тъмноруси, кафяви и черни косми, както и върху много бледи до тъмнокафяви тонове на кожата. Фотоепилаторът се нуждае от контраст между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата, което значи, че (както при други процедури на основата на фотоепилация) фотоепилаторът Philips Lumea не може да се използва, за да се третират бели, сиви, светлоруси или червени косми. Също така не е подходящ за много тъмна кожа.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 в цвят Rose Gold и Philips Lumea Series 9900 BRI977/00 в цвят Powder pink

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00: Мнение за продукта

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 е мощен и ефективен фотоепилатор, който предоставя дълготрайни резултати за премахване на нежеланите косми. С технологията си на светлинното импулсно лечение, той успява да премахне космите от корените и да я забави да расте за дълги периоди от време. С някои модели, като този, можете да използвате уреда на всички зони на тялото, включително лицето, краката и бикините. Той е лесен за употреба и е снабден с различни настройки, които може да използвате за персонализиране на процеса на епилация за вашите нужди. Макар и да е по-скъп от други фотоепилатори на пазара, Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 е инвестиция в качеството на живота ви и е препоръчителен за всички, които търсят бързо, ефективно и дълготрайно решение за премахване на нежеланите косми.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo