Ревю на Philips Lumea SC1998/00

Philips Lumea SC1998/00

Искате нов, модерен уред, който да ви помага в грижите за вашата безупречна визия? Омръзнало ви е от остарелите и неефективни в дългосрочен план методи за епилация? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим епилатор IPL Philips Lumea SC1998/00, който ще се погрижи за премахването на нежеланото окосмяване дори от най-нежните зони на вашето тяло само с помощта на IPL светлина! Подарете си така мечтаната гладка и нежна кожа с този иновативен козметичен уред от Phillips.

Philips Lumea SC1998/00Виж цената за днес

Philips Lumea SC1998/00 Review

Живот на лампата – IPL светкавицитем ще ви дадат 15 + години пълноценно епилиране на тялото, без да се налага тяхната подмяна. Изключителна инвестиция, която ви се отплаща във времето.

Технология, разработена съвместно с дерматолози – за да получите оптимални резултати и да не се притеснявате за здравето на вашата кожа, този уред е разработен и тестван заедно с едни от най-добрите дерматолози.

Сензор за цвят на кожата – при пълното притискане на епилатора към кожата ви, „умният” сензор отчита нейният цвят и автоматично конвертира настройките на своята работа, така че те да бъдат оптимално ефективни и съобразени с цвета и типа на вашата кожа.

Извити приставки за различни зони на тялото – това е единствения епилатор, който разполага с извити приставки, създадени за оптимално лесна употреба във всички зони на тялото. Всяка от приставките се различава по форма и размер, така че да можете да епилирате лесно и ефективно, дори най-чувствителните и нежни зони от вашето тяло като бикини линията, горната устна или брадичката.

Приставка за лице – тези приставки са специално създадени за тези от вас, които имат проблем с окосмяването в лицевата част. С нежни движения и адаптирана извита форма, те се грижат за премахването на дори най-фините косъмчета от нежната и чувствителна кожа на вашето лице.

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Дизайн

Дизайнът на епилатора е иновативен и модерен. Формата му, наподобяваща пистолет е лесна и удобна за използване. Комбинацията между бял и сребрист цвят, придават перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Епилатора се грижи за ефективното и дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване на вашето тяло. Само с няколко процедури (траещи до 8 седмици), вие ще се отървете от над 90% от нежеланото окосмяване по вашето тяло. Благодарение на различните адаптирани приставки, вие можете да се погрижите ефективни за всички желани от вас зони – Лице, Тяло, Ръце, Крака, Подмишници, Интимна област. Извитият им дизайн, позволява лесен и удобен достъп до най-фините и чувствителни зони. Над 250 000 IPL импулса, се грижат за ефективното премахване дори на най-фините косъмчета.

Нашето мнение за продукта

Този уред е изключително практичен и удобен и ще се превърне във верен приятел на всяка поддържана дама. Епилатор IPL Philips Lumea SC1998/00, разполага с множесто различни приставки, които ще ви позволят да премахнете дори най-фините косъмчета, от най-нежните и чувствителни зони от вашето тяло. Подарете си незабравимото усещане от нежна и гладка кожа, с помощта на този нов козметичен уред от Phillips.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo