Ревю на Philips Lumea BRI953/00

Philips Lumea BRI953/00

Това е той – новият Philips Lumea BRI953/00. Това е най-голямата стъпка напред в домашната IPL епилация. Той запазва всички отлични характеристики от по-ранните модели като безжична операция, интуитивен дизайн с форма на пистолет и почти безкрайни мигания. А Philips са намерили място за някои уникални допълнения, които няма да намерите на друго устройство. Подарете си копринено гладка и нежна кожа с този нов, изключителен козметичен уред!

Philips Lumea BRI953/00Виж цената за днес

Philips Lumea BRI953/00 Review

Технология използвана в професионални фотоепилатори – иновативната технология, базирана на светлинни импулси, прекъсва трайно появата на нежелано окосмяване по вашето тяло. Над 250 000 нежни импулса действат директно върху корена на косъма, като само след няколко терапии, повторната поява на нежелано окосмяване е напълно предотвратена.

Доказана ефективност – доказано е, че след само 3-4 терапии веднъж на 2 седмици, нежеланото окосмяване е премахнато почти на 100%. За да поддържате резултата, ще ви бъде необходимо да повтаряте процедурата на 4 или 8 седмици.

Извити приставки за различни зони на тялото – това е единствения епилатор, който разполага с извити приставки, създадени за оптимално лесна употреба във всички зони на тялото. Всяка от приставките се различава по форма и размер, така че да можете да епилирате лесно и ефективно, дори най-чувствителните и нежни зони от вашето тяло като бикини линията, горната устна или брадичката.

Приставка за лице – тези приставки са специално създадени за тези от вас, които имат проблем с окосмяването в лицевата част. С нежни движения и адаптирана извита форма, те се грижат за премахването на дори най-фините косъмчета от нежната и чувствителна кожа на вашето лице.

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Дизайн

Дизайнът на епилатора изглежда футуристичен, но елегантен и женствен. Формата на пистолет е интуитивна и удобна и прави уреда лесен за използване. Комбинацията от бяло и нежно розово, придават перфектен завършек на неговата стилна и иновативна визия.

Характеристики

Philips Lumea използва интензивна пулсираща светлина (IPL), която е безопасна за употреба у дома – както по тялото, така и по лицето. С над 250 000 IPL импулса, той забавя и намалява растежа на космите, след всяка епилираща процедура. В крайна сметка, растежът на косъма спира и периодичната му употреба ще поддържа кожата ви гладка и мека. Клинично доказаните модели имат CE сертификат, отговарящ на европейските стандарти за безопасност и са лидери на пазара в Обединеното кралство и Европа.

Ще ви трябват около 4 до 5 процедури (отнема 8 седмици), за да видите значителни резултати за намаляване на окосмяването. След това, по-рядкото използване на уреда, ще бъде достатъчно, за да поддържате кожата си гладка. Уреда е подходящ за епилация на всяка част от тялото – Лице, Тяло, Ръце, Крака, Подмишници, Интимна област. Освен това, той е подходящ както за използване както с кабел, така и за безжична употреба, което изключително много улеснява неговата експлоатация.

Нашето мнение за продукта

Епилатор IPL Philips Lumea  BRI953/00 е предназначен за тези от вас, които изискват само най-доброто за себе си. Тези, които оценяват високо качеството и не биха направили компромис с него. Този епилатор, поставя нов стандарт в домашната IPL епилация. Ако искате да се наслаждавате на гладка, мека кожа във всеки момент от вашето ежедневие – то този уред е идеалният избор за вас!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo