Philips Lumea BRI950/00 - Виж цената

Ревю на Philips Lumea BRI950/00

Ревюта Уреди за лична грижа
9

Рейтинг

Philips Lumea BRI950/00

Много по-ефективен от предшествениците си , IPL Philips Lumea BRI950/00 е козметичният уред, която всяка поддържана дама трябва да има.  С над 250 000 IPL импулса, този уред ще се погрижи вашата кожа да бъде гладка и мека, а поддръжката и лесна и безболезнена.

Philips Lumea BRI950/00Виж цената за днес

Philips Lumea BRI950/00 Review

Технология използвана в професионални фотоепилатори – иновативната технология, базирана на светлинни импулси, прекъсва трайно появата на нежелано окосмяване по вашето тяло. Над 250 000 нежни импулса действат директно върху корена на косъма, като само след няколко терапии, повторната поява на нежелано окосмяване е напълно предотвратена.

Доказана ефективност – доказано е, че след само 3-4 терапии веднъж на 2 седмици, нежеланото окосмяване е премахнато почти на 100%. За да поддържате резултата, ще ви бъде необходимо да повтаряте процедурата на 4 или 8 седмици.

Извити приставки за различни зони на тялото – това е единствения епилатор, който разполага с извити приставки, създадени за оптимално лесна употреба във всички зони на тялото. Всяка от приставките се различава по форма и размер, така че да можете да епилирате лесно и ефективно, дори най-чувствителните и нежни зони от вашето тяло като бикини линията, горната устна или брадичката.

Приставка за лице – тези приставки са специално създадени за тези от вас, които имат проблем с окосмяването в лицевата част. С нежни движения и адаптирана извита форма, те се грижат за премахването на дори най-фините косъмчета от нежната и чувствителна кожа на вашето лице.

Виж още: Ревю на Philips Lumea BRI953/00

Дизайн

Дизайнът на епилатора изглежда футуристичен, но елегантен и женствен. Формата на пистолет е интуитивна и удобна и прави уреда лесен за използване. Комбинацията от бяло и нежно розово, придават перфектен завършек на неговата стилна и иновативна визия.

Характеристики

Този епилатор от Phillips се предлаг с всички необходими приставки за лесна епилацията на цялото тяло: Лице, Тяло, Ръце, Крака, Бикини линия, Подмишници. Всяко приспособление е уникално оформено и оразмерено за възможно най-ефективно третиране на обозначената зона. С добавените филтри върху лицевата приставка, кожата ви остава нежна и гладка, и незасегната от светлинната терапия – само окосмяването ще бъде обработено! Само след 3 процедури, до 92% от окосмяването е напълно и трайно премахнато, а за да поддържате ефекта му, трябва да повтаряте процедурите едва веднъж на няколко седмици.

Няма съмнение за безопасността на този продукт. SmartSkin сензор, позволява незабавно да тествате цвета на кожата си и машината ще промени настройките си автоматично, като ще избере най-подходящите за вас. Това означава, че интензивността на светлината ще бъде перфектна и изцяло съобразена с цвета и чувствителността на вашата кожа. Също така, това е един от моделите, които се предлагат за безжична и кабелна употреба. Това означава, че можете да изберете най-удобната за вас система за зареждане, а ако сте на път и няма проблем да използвате уреда. Батерията му от 4000 mAh издържа до 40 минути, без да се налага презареждане.

Нашето мнение за продукта

Модерен, нов, изклчюително лесен за употреба – това е новият епилатор IPL Philips Lumea  BRI950/00! Съчетал в себе си технологиите от професионалните козметични студия и оборудван с модерни аксесоари, този епилатор ще ви позволи да премахнете нежеланото окосмяване дори от най-деликатните зони на вашето тяло – лесно, бързо и дълготрайно. Подарете си копринено мека и гладка кожа с този нов козметичен уред от Phillips.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password