Ревю на Philips Lumea Advanced SC1997/00

Philips Lumea Advanced SC1997/00

Фотоепилаторът IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00 е продукт, който обещава да премахне нежеланите косми за дълги периоди от време. Той използва интензивна светлина, която прониква в космите и ги унищожава от корена. Но дали този продукт наистина може да достави на обещанията си? Нека разберем в това ревю.

Philips Lumea Advanced SC1997/00

Виж цената за днес

Philips Lumea Advanced SC1997/00: Характеристики, функции и технологии

Този фотоепилатор е оборудван с 250 000 импулса, което го прави подходящ за употреба както на тялото, така и на лицето. Той работи чрез кабел, което означава, че не е нужно да се зарежда преди употреба.

Освен това, този фотоепилатор има система за безопасност, която гарантира, че устройството ще работи само при правилното му приложение. Това включва функции като автоматично прекъсване на работата, ако сензорите открият, че устройството е приложено върху тъмна кожа или косми, които не са подходящи за тази процедура.

Philips Lumea Advanced SC1997/00 е наистина революционна система за премахване на окосмяване, която може да се използва в комфорта на вашия дом. Технологията със светлина, която използва, е иновативна и се използва и в професионалните салони за красота. След повече от 10 години изследвания и тестове, Philips успя да създаде система, която е безопасна и ефективна за употреба от всеки.

Philips Lumea Advanced SC1997/00 прилага нежни импулси светлина, които действат върху корените на косъма и постепенно намаляват количеството растящи косми на тялото ви. Резултатът е гладка кожа, която е видимо красива и гладка при допир. За да постигнете тези резултати, е необходимо да повторите процедурата няколко пъти, но това не е с толкова много усилия и време, колкото при други методи за премахване на косми.

Philips Lumea е подходяща за различни типове кожа и окосмяване, но е важно да се има предвид, че не е ефективна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване. Също така, тя не е подходяща за тъмнокафява кожа. Въпреки това, тя е ефикасна върху естествено тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване.

Philips Lumea може да се използва за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете. Тя има голямо покритие, което позволява бързо третиране на големи площи като краката.

За допълнителна безопасност по лицето, Philips Lumea има прецизна приставка, която може да се използва за безопасно третиране на косми по лицето върху горната устна, брадичката, бузите и други чувствителни зони. Това е възможно благодарение на вградения светлинен филтър, който гарантира безопасността на процедурата.

Philips Lumea е оборудван с вграден сензор за цвят на кожата, който гарантира безопасността на процедурата. Той измерва тона на третираната кожа в началото на всяка сесия и през самата сесия, за да се увери, че тонът е подходящ за продукта. Ако сензорът открие твърде тъмен тон на кожата, уредът автоматично спира излъчването на импулси.

Philips Lumea Advanced SC1997/00 е изключително нежен към кожата и не изисква смяна на части или използване на гелове. Това я прави цялостно решение, готово за използване веднага след изваждането й от кутията. Това води до намаляване на скритите разходи и удобство за потребителя.

Основният режим на работа на Philips Lumea позволява плъзгане на уреда по кожата, за да се осигури по-удобно и непрекъснато приложение. Това значително улеснява процеса на третиране на кожата, като гарантира оптимален резултат.

Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, които позволяват на потребителя да регулира интензивността на светлината в зависимост от типа на кожата и зоната на тялото, която се третира. Това гарантира нежно, но ефикасно третиране на кожата.

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Philips Lumea Advanced SC1997/00: Мнение за продукта

След като разгледахме Philips Lumea Advanced SC1997/00, мога да кажа, че той наистина работи. Освен това, той е много удобен за употреба и не причинява болка или дискомфорт. Въпреки това, той не е подходящ за всеки тип кожа и косми, и може да изисква повече от една процедура, за да се постигне желаният резултат. В крайна сметка, Фотоепилаторът IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00 е добър продукт, който може да помогне да се постигне гладка кожа за дълго време, но трябва да се използва със знание и внимание.

Виж цената за днес

3.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo