Ревю на Philips Lumea Advanced BRI922/00

Philips Lumea Advanced BRI922/00

Philips Lumea Advanced BRI922/00 е един от най-новите модели на марката, който обещава да осигури гладка кожа за по-дълъг период от време. Той използва иновативна технология за светлинна епилация, която унищожава косъма от корена и предотвратява растежа му. Този модел е предназначен за употреба в домашни условия и може да се използва на различни зони на тялото, включително лицето.

Philips Lumea Advanced BRI922/00

Виж цената за днес

Philips Lumea Advanced BRI922/00: Характеристики, функции и технологии

Този фотоепилатор на Philips е оборудван с няколко интересни функции, които го правят подходящ за домашна употреба. Една от тези функции е сензора за тен на кожата, който автоматично регулира интензитета на светлината в зависимост от тонуса на кожата. Това гарантира по-безопасна и ефективна епилация за всички типове кожа.

Освен това, фотоепилаторът може да се използва с кабел, което го прави много удобен, тъй като няма нужда да се притеснявате за батериите или зарядното устройство. Устройството разполага с 250 000 импулса, което е достатъчно за множество процедури. След това, настройката на устройството е лесна, като може да се избере един от петте интензитета в зависимост от нуждите на потребителя.

Аксесоарите за лице и тяло, които са включени в комплекта, го правят много удобен за употреба на различни зони на тялото и лицето. Те са създадени специално за да помогнат на устройството да се прилага правилно и да осигури максимална ефективност. Освен това, в комплекта е включена и мини четка VisaPure за почистване на лице, която може да се използва за допълнителна грижа за кожата.

Philips Lumea Advanced BRI922/00 е фотоепилатор, който използва IPL технология за дългосрочно обезкосмяване в домашни условия. Той е разработен с помощта на дерматолози и е специализиран за третиране на различни зони на тялото, включително чувствителните зони като лицето и бикини зоната.

Този фотоепилатор е безопасен и ефективен за голямо разнообразие от типове косми и кожа, благодарение на технологията за автоматично регулиране на интензитета на светлината в зависимост от тонуса на кожата. Функцията за регулиране на интензитета на светлината гарантира, че устройството може да се използва безопасно и ефективно, без да поврежда кожата.

Устройството разполага с аксесоар за тяло, който позволява бързо третиране на по-големи зони на тялото. Това прави устройството много удобно за третиране на големи зони като краката и ръцете. Освен това, в комплекта е включен и прецизен аксесоар за лице, който позволява по-точно третиране на лицето.

С помощта на безплатното приложение Lumea, потребителите могат да получат персонализирани съвети и инструкции за употреба на устройството. Личният консултант, който е винаги на разположение, може да помогне на потребителите с въпроси и проблеми, свързани с употребата на устройството.

Philips Lumea Advanced BRI922/00 е подходящ за премахване на окосмяване по лицето, включително горната устна, брадичката и бакенбардите. Освен това, устройството е идеално за третиране на големи зони на тялото, като краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете. Специалните аксесоари на устройството правят третирането по-лесно и ефективно.

Важно е да се отбележи, че мъжете не трябва да използват устройството по лицето и шията, в области, където расте брадата. Също така, устройството не трябва да се използва в областта на гениталиите.

За да се постигнат най-добрите резултати, третирането с Philips Lumea трябва да се повтаря веднъж на 4-8 седмици. Устройството е лесно за употреба и може да се използва удобно в домашни условия, като осигурява гладка и красива кожа във всяка зона на тялото.

В комплекта на устройството е включено и специално издание Beauty, което включва мини четка за почистване на лицето VisaPure. Това прави устройството много полезно и за грижа за кожата.

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Philips Lumea Advanced BRI922/00: Мнение за продукта

След като разгледахме Philips Lumea Advanced BRI922/00, можем да потвърдим, че той е един от най-ефективните и удобни модели на пазара. Светлинната технология осигурява гладка кожа за по-дълъг период от време, като предотвратява растежа на косъма. Устройството е лесно за употреба и може да се използва на различни зони на тялото, включително лицето. Също така, фотоепилаторът е компактен и лек, което го прави идеален за пътувания. В общи линии, ако търсите иновативен и удобен начин за епилация в домашни условия, Philips Lumea Advanced BRI922/00 е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo