Ревю на Philips HR1919/70

Philips HR1919/70

Philips Avance Collection HR1919/70 е нова, модерна сокоизстиквачка, която благодарение на високата си мощност, модерни технологии и висока прозиводителност, ще ви позволи да приготвите чаша от любимия си сок, лесно и бързо, като същевременно ще запази максимално витамините, съдържащи се в тях.

Philips HR1919/70Виж цената за днес

Функции

Dripstop – тази функция, предотвратява прокапването на сокоизстисквачката, дори когато правите паузи между сериите на изстискване. Просто завъртете улея на уреда и вече не е необходимо да се притеснявате за чистотата на кухненския ви плот.

FiberBoost – тази технология ви позволява да изберете текстурата на сока според вашите лични предпочитания и нужди. Само с едно превключване на бутона, вие можете да се насладите както на чист сок, така и на сок с плътна текстура и пулпа със запазени до 50% повече фибри.

Тих мотор – благодарение на ниските нива на шум на мотора, можете да използвате уреда по всяко време на деня, дори когато семейството ви още спи, без притеснения, че ще бъдат смущавани от неприятни шумове.

XXL улей – вече не е нобходимо предварително да нарязвате желаните плодове и зеленчуци за вашия пресен сок. Благодарение на 80-милиметровият XXL улей, можете да пускате повечето плодове и зеленчуци цели в улея и да спестите време и енергия в подготовката за приготвянето на любимия ви сок.

Самопочистваща – уникалната функция за предварително почистване на уреда, ви позволява да почистите сокоизтисквачката под течаща вода между различните сокове, а когато налеете вода в буталото, можете да създадете центрофуга, която измива нежеланите остатъци.

Виж още: Ревю на Concept LO7065Най-добрите сокоизстисквачки

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сокоизтисквачката е модерен – решена в класически черен цвят, тя със сигурност ще пасне в интериора на всяка кухня. С размерите си от 25 х 29.6 х 43.2 (ДхШхВ) и изчистени форми, тя няма да заема много място от наличното пространство върху кухненския плот.

С мощност от 1000 W, 2 степени на скорост, обем на отделението за сок от 1л и обем на отделението за отпадък от 2.1л., тази сокоизтисквачка ще ви позволи да приготвите вкусна чаша сок както от плодове, така и от зеленчуци, като ще запази максимално техните витаминни свойства.

Освен с перфектни технически характеристики Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Philips Avance Collection HR1919/70,1000 W, разполага и с множество функции. Тихата работа на мотора ви осигурява спокойствието да използвате уреда по всяко време на деня, като той гарантирано няма да смущава другите хора в дома ви с неприятни шумове при своята работа. Останалите функции, с които разполага уреда са: Система против плъзгане, Система за съхранение на кабела, Самопочистваща, Измиване в съдомиялна и Система против капене. В комплекта са включени и 2 аксесоара – Фина цедка и Контейнер за отпадъци.

В заключение

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Philips Avance Collection HR1919/70 е нов, модерен уред, който ще ви позволи да се насладите на прясно изцеден сок със запазенни витаминни свойства, само с едно натискане на бутона за старт на уреда. Освен това, множеството модерни технологии и функции, с които разполага сокоизстисквачката, гарантират лесното използване и поддържане на уреда.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo