Ревю на Philips HR1889/70

Philips HR1889/70

Сокоизстисквачката на плодове и зеленчуци чрез студено пресоване PHILIPS HR1889/70 представлява иновативно решение за приготвяне на здравословни, свежи и вкусни сокове от разнообразни плодове и зеленчуци. Този модел се отличава с технологията на студено пресоване, която позволява да се запазят максимално витамините и минералите в соковете, без да се загряват или окисляват. В резултат, получавате сок с по-висока хранителна стойност и по-добър вкус в сравнение с традиционните сокоизстисквачки.

Philips HR1889/70

Виж цената за днес

Philips HR1889/70: Характеристики

Сокоизстисквачката на плодове и зеленчуци чрез студено пресоване PHILIPS HR1889/70 е модерно и функционално устройство, което съчетава мощността от 150W с иновативни технологии и удобни аксесоари. Тази сокоизстисквачка разполага с широка XL тръба с диаметър от 70 мм, която позволява лесно и бързо подаване на плодове и зеленчуци без предварително нарязване.

Устройството е оборудвано с контейнер за сок с обем от 1 литър и контейнер за пулпа с обем от 0.75 литра, което гарантира, че ще имате достатъчно място за съхранение на вашите сокове и отпадъци. Технологията QuickClean осигурява бързо и лесно почистване на устройството само за 90 секунди. Лесното сглобяване на сокоизстисквачката и разглобяемите части, които са подходящи за съдомиялна машина, правят поддръжката на устройството още по-удобна.

Ключовите характеристики на този модел включват студено пресоване, което позволява да се запазят максимално витамините и минералите в соковете, без да се загряват или окисляват. В комплекта са включени аксесоари като контейнер за отпадъци и книжка с рецепти, които ще ви помогнат да се вдъхновите за приготвяне на разнообразни здравословни напитки.

Сокоизстисквачката PHILIPS HR1889/70 е с размери 36.1 cm дължина, 13.6 cm ширина и 36.2 cm височина, което я прави компактна и лесна за съхранение. Теглото на устройството е 4.4 кг, а дължината на кабела е 1.05 метра.

Технологията QuickClean с лесна за почистване микро цедка и спиране на прокапването поддържат плотовете чисти и без излишни разливания. С помощта на тази сокоизстисквачка можете да изстискате всичките си любими плодове, включително нар, и да освободите хранителните качества от плодовете и зеленчуците с до 80% изцеждане. Това я прави страхотен избор за приготвяне на сок от листни зеленчуци и други плодове и зеленчуци с висока хранителна стойност.

Philips HR1889/70: Мнение за продукта

В заключение, PHILIPS Viva Collection HR1889/70 е отличен избор за всеки, който иска да включи повече здравословни напитки в ежедневието си. Технологията на студено пресоване осигурява висококачествени сокове, богати на витамини и минерали, а удобните функции на устройството правят процеса на приготвяне бърз и лесен. С PHILIPS HR1889/70 можете да се насладите на вкусни и здравословни сокове всеки ден.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo