Ревю на Philips HR1880/01

Philips HR1880/01

Сокоизстисквачка за плодове Philips Avance Collection HR1880/01 е нов, мощен уред, който ще приготви вкусна чаша фреш както от меки плодове, така и от най-твърдите зеленчуци, като ще запази напълно техните качества и витаминни свойства.

Philips HR1880/01Виж цената за днес

Функции

Технология на изцеждане – благодарение на висококачествената технология на изцеждане, можете да получите чаша вкусен сок дори от най-меките плодове, като домати, нар и грозде, например.

Изстискване на твърди зеленчуци – тази технология ви позволява да получите максимално количество сок дори от най-твърдите зеленчуци като морков и ряпа.

Тих мотор – благодарение на ниските нива на шум на мотора, можете да използвате уреда по всяко време на деня, дори когато семейството ви още спи, без притеснения, че ще бъдат смущавани от неприятни шумове.

Почистване в съдомиялна – всички подвижни части на сокоизтисквачката, могат да се мият в съдомялна машина, което позволява лесното почистване и поддържане на уреда.

Виж още: Най-добрите сокоизстисквачки

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сокоизтисквачката е модерен – решена в комбинация от черно и сребристо, тя със сигурност ще пасне в интериора на всяка кухня. С практичните си размери и изчистени форми, тя няма да заема много място от наличното пространство върху кухненския плот.

С мощност от 200 W, обем на отделението за сок от 1.5л и обем на отделението за отпадък от 1.5л., тази сокоизтисквачка ще ви позволи да приготвите вкусна чаша сок както от меки плодове, така и от твърди зеленчуци, като ще запази максимално техните витаминни свойства.

Освен с перфектни технически характеристики сокоизстисквачка за плодове Philips Avance Collection HR1880/01, разполага и с множество функции. Тихата работа на мотора ви осигурява спокойствието да използвате уреда по всяко време на деня, като той гарантирано няма да смущава другите хора в дома ви с неприятни шумове при своята работа. Възможността за измиване на подвижните елементи в съдомиялна машина, ви позволява да поддържате чистотата на уреда лесно и качествено. Освен това, сокоизтисквачката разполага и с модерна система против плъзгане, както и със ситема против капене, така че работата ви с уреда да бъде максимално улеснена и практична. В комплекта са включени и 2 аксесоара – Аксесоар за притискане и Контейнер за отпадъци.

В заключение

Сокоизстисквачка за плодове Philips Avance Collection HR1880/01 е лесен за използване, но същевременно високоефективен уред. С нея можете да приготвите оптимално количество сок от любимите ви плодове и зеленчуци, а след използването и да я почистите лесно директно в съдомиялната ви машина. Насладете се на вкусна чаша високовитаминен сок с Philips Avance Collection HR1880/01.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo