Ревю на Philips HR1855/80

Philips HR1855/80

Сокоизстисквачка за плодове Philips Viva Collection HR1855/80 и високо ефективна машина за сок, която ще изцеди максимално сока от любимите ви плодове и зеленчуци, като същевременно ще запази максимално техните витамини и хранителни свойства.

Philips HR1855/80Виж цената за днес

Функции

Самопочистваща – уникалната функция за предварително почистване на уреда, ви позволява да почистите сокоизтисквачката под течаща вода между различните сокове, а когато налеете вода в буталото, можете да създадете центрофуга, която измива нежеланите остатъци.

0.8 литра сок наведнъж – благодарение на мощната си работа, сокоизстисквачката може да приготви до 0.8л сок наведнъж, само с едно натискане на бутона.

XL улей (75мм) – вече не е нобходимо предварително да нарязвате желаните плодове и зеленчуци за вашия пресен сок. Благодарение на 75-милиметровият XL улей, можете да пускате повечето плодове и зеленчуци цели в улея и да спестите време и енергия в подготовката за приготвянето на любимия ви сок.

QuickClean – можете да почистите вашия уред само за 1 мин, благодарение на полираната цедка, вградения съд за плодова каша и гладките повърхности, които не изискват усилия за своето почистване.

Цедка QuickClean – заради неравностите по повечето цедки, тяхното почистване е особено трудно, като изисква предварително накисване. Цедката QuickClean е с напълно гладки повърхности, като не задържа остатъци от плодове и може да бъде почистена с обикновена кухненска гъба.

Виж още: Ревю на Philips HR1919/70 | Най-добрите сокоизстисквачки

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сокоизтисквачката е модерен – решена в комбинация от бяло и черно, тя със сигурност ще пасне в интериора на всяка кухня. С практичните си размери и изчистени форми, тя няма да заема много място от наличното пространство върху кухненския плот.

С мощност от 700 W, обем на отделението за сок от 0.8л и обем на отделението за отпадък от 1.2л., тази сокоизтисквачка ще ви позволи да приготвите вкусна чаша сок както от плодове, така и от зеленчуци, като ще запази максимално техните витаминни свойства.

Освен с перфектни технически характеристики сокоизстисквачка за плодове Philips Viva Collection HR1855/80, разполага и с множество функции. Функцията за измиване в съдомиялна ви позволява да почиствате машината директно във вашата съдомиялна, като това улеснява нейната поддръжка след използване. Останалите функции, с които разполага уреда са: Система за безопасност и Система против плъзгане. В комплекта са включени и 2 аксесоара – Аксесоар за притискане и Контейнер за отпадъци.

В заключение

Нова, с висока мощност и ефективност, с включени модерни технологии, сокоизстисквачка за плодове Philips Viva Collection HR1855/80 ще извлече максимално количество сок от вашите любими плодове и зеленчуци. Иновативният и дизайн и висококачествена конструкция, ви позволяват да почиствате уреда бързо, лесно и удобно.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo